Jana Švandová slavila půlkulatiny: Ubrala si 37 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jana Švandová slavila půlkulatiny: Ubrala si 37 let!

Na narozeninovém dortu nechyběla efektní fontána.
Na narozeninovém dortu nechyběla efektní fontána. (Foto FTV Prima)

Ač na to nevypadá, Jana Švandová alias Sidonie Novotná ze seriálu ZOO oslavila na place s kolegy své 75. narozeniny. „Janě přeju k jejím krásným – a jak sama říká – osmatřicátým narozeninám všechno krásné,“ prozradila představitelka seriálové vnučky Míša Pecháčková (18).

Oslavenkyně si šmahem ubrala 37 let. Přitom to skutečně nemá zapotřebí. Vypadá stále skvěle a energie má na rozdávání. Role hlavy sklářského impéria, bohaté podnikatelky a milující, ale i trochu přísné babičky jí sedí. Těžko by mohla hrát důchodkyni na pokraji sil, když z ní tryská dobrá nálada.

Jana Švandová v 7 pádech Honzy Dědka: Nešťastná láska ji přivedla k sebevražedným myšlenkám

Video se připravuje ...

Ohledně dárků má herečka jasno. „Kdyby mi moje seriálová rodina Novotných měla něco dát, nebránila bych se té vile,“ směje se. „Také bych si moc přála, aby naše rodina v ZOO vydržela co nejdéle a měla krásné vztahy. Aby nás diváci měli rádi a ještě jsme nějakou dobu natáčeli,“ říká už vážně o své nové televizní rodince, kterou kromě vnučky tvoří ještě dcera Sabina Laurinová (50) a zeťák Marek Taclík (49). „A když to bude do mé stovky, nebudu se zlobit!“ dodává Švandová s úsměvem.

Jana Švandová šla s pravdou ven. Proč si nepůjčuji šaty, jako všechny kolegyně!

Video se připravuje ...

Řecké slunce

Jana se vrátila z dovolené v Řecku, kde týden relaxovala. „Jsem odpočatá a nabitá sluníčkem,“ pochlubila se herečka. Přesto prý žádnou obří párty na oslavu nechystá.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.