Děti ano, svatba ne! Krejčíková drsně o partnerovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Děti ano, svatba ne! Krejčíková drsně o partnerovi

Aneta Krejčíková
Aneta Krejčíková (Profimedia)

Herečka Aneta Krejčíková (30), která nyní září v seriálu Ulice, je už pět let zasnoubená. S přítelem Ondřejem Rančákem (36) už sice má dvě děti, ale on se na svatbu pořád netváří.

Krásnou Krejčíkovou požádal její přítel Ondřej Rančák o ruku přímo na jevišti během děkovačky. Od té doby ale uběhlo přesně 5 let. Není divu, že už z toho je Aneta trochu na nervy. Očekávala, že v tuhle dobu už bude dávno vdanou paní. „Nevím, jestli si mě nechce vzít, ale nevzal si mě ještě, tak možná nechce. Já se o tom s ním radši nebavím. Nebylo to zatím na pořadu dne,“ svěřila se posmutněle Aneta v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Aneta Krejčíková: Jsem máma na plný úvazek! Pandemie se mě nedotkla!

Video se připravuje ...

„Taky kdy? Nechci být ve svatebním jako velryba. Mně přijde svatba jako krásný rituál a stvrzení lásky. My teď ale spíš řešíme, kdy kdo kam odveze které dítě,“ dodala herečka. Jejich veselka je zatím v nedohlednu a Krejčíková pevně doufá, že z ní Ondřej nakonec nevycouvá.

Dvojnásobná máma Aneta Krejčíková přiznala: Jsou dny, kdy to nezvládám!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.