Smith pořádně přibral: Kde je ten fešák z filmu Muži v černém? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Smith pořádně přibral: Kde je ten fešák z filmu Muži v černém?

Will Smith
Will Smith (Profimedia)

– Odborníci dlouhodobě upozorňují, že lidé během karantény, dlouhé týdny zavření doma, příšerně zleniví a ztloustnou. Postěžoval si na to i akční hrdina Will Smith (52, Muži v černém).

Vždy štíhlý a šlachovitý herec se nechal vyfotit na své zahradě a k nelichotivému snímku uvedl: „V tak špatné formě jsem nebyl za celý svůj život! Přibírám kilo po kile a moje váha hlásí rekordy. Budu všem k smíchu. Všechno kvůli karanténě!“ postěžoval si Smith. Tenhle buřtík by se do černého obleku rozhodně nevešel. Nicméně, když bude potřeba, zhubne. Je známý tím, že kvůli roli umí špeky rychle shodit. To Sharon Stoneová (63, Základní intinkt) si figuru hlídá, jak je vidět na jejích posledních snímcích od bazénu. Sexsymbol ani s přibývajícími roky neztrácí na smyslnosti a podle jejích slov má dnes více zakázek na focení titulních stran magazínů než kdy jindy.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.