Těžko v rodině Krause? Syn David odhalil důvody | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Těžko v rodině Krause? Syn David odhalil důvody

Jan Kraus s manželkou Ivanou Chýlkovou
Jan Kraus s manželkou Ivanou Chýlkovou (Foto: Pavel Machan)

Zpěvák David Kraus (43) byl skoro dvě dekády neodmyslitelnou součástí pořadu Show Jana Krause svého táty. Od jeho odchodu se spekuluje o sváru v rodině. Kde je potom pravda? 

Jak vyplývá ze slov Davida Krause, za odchodem z pořadu táty stála pandemie covidu. „Přišly zákazy zpěvu a covid a takové divnosti. Já jsem tam seděl jak tvrdé Y a řekl jsem si: Už dost, konec,“ cituje je eXtra.cz. Po rozvolnění restrikcí se rozhodl, že bude svůj čas a energii věnovat svým projektům a posléze i rodině.

Show Jana Krause: Bohdalka miluje vaječňák a skutečný smích publika

Video se připravuje ...

Že by ale mezi nimi byli nějaké nesrovnalosti popřel. Naopak zavzpomínal, jak se jej oblíbený bavič a moderátor vždy zsatával - a že to s ním vždy nebylo jednoduché... David totiž odjakživa trpěl poruchami učení. 

„Když už jsem se dostal do úzkých a dělo se proti mně bezpráví, tak táta často musel zasáhnout. Někdy to bylo až moc. Šel, postavil se za mě a řekl: „K mému synovi se nebudete chovat jak k nějakému retardovanému," zavzpomínal v pořadu televizní stanice A11. 

Šampión UFC u Jana Krause: Co moderátor řekl na Procházkův výkon?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.