Přiznání Jany Krausové: Úchylné role kvůli Krausovi?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Přiznání Jany Krausové: Úchylné role kvůli Krausovi?!

Jana Krausová a Honza Kraus mají společnou radost.
Jana Krausová a Honza Kraus mají společnou radost.  (Foto ara)

Přestože toužila hrát princezny, dostává od režisérů role pokřivených a úchylných žen. Herečka a výtvarnice Jana Krausová (69) si je jistá, že za vším stojí exmanžel a moderátor Jan Kraus (69).

Před střední uměleckou školou Jana Krausová navštěvovala dramatický kroužek, kde se seznámila s Táňou Medveckou (69), Janem Hartlem (70) a také budoucím manželem. „Já je oba obdivovala a do Honzy jsem byla velmi zamilovaná, tedy platonicky,“ zavzpomínala Krausová v rozhlasovém pořadu Blízká setkání. „I když byl mlaďounký, tak byl takový vážný a dospělý a my jsme k němu vzhlíželi,“ dodala herečka.

Život s grázlem

I když Jana Krausová nakonec nevystudovala herectví, ale AVU, režiséři si ji sami našli a začali ji obsazovat. „Dostávám ale samé pokřivené role,“ postěžovala si. „Možná to bylo tím, že Honza je celý život za grázla a jeho stigma se přeneslo i na mě,“ dodala s tím, že úchylné ženy hrála dokonce i v Divadle Komedie. I když se pak hereččino manželství s Janem Krausem po 18 letech soužití kvůli Ivaně Chýlkové rozpadlo, dramatických rolí se herečka už nikdy nezbavila.

Zasnoubený David Kraus: Detaily svatby a neshody s partnerkou!

Video se připravuje ...

Drsná průprava

Image drsňačky si Jana Krausová vybudovala už v dětství. Ráda tehdy lítala venku, dokonce se i rvala. „V Košířích jsem se jako malá vracela domů úplně černá v deset večer a obvykle dostala i pár facek,“ vzpomínala. „To jdou dvě party proti sobě a museli jsme být převlečení a zamaskovaní, aby nás ta druhá parta nepoznala. Došlo i na fyzické násilí,“ přiznala herečka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.