Náročná Krausová: Proč nechce muže s malým... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Náročná Krausová: Proč nechce muže s malým...

Jana Krausová
Jana Krausová (archiv Blesku, Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, ar)

Ani po nevydařeném dlouholetém vztahu s hercem Karlem Rodenem (60) herečka Jana Krausová (69) nezoufá. Ačkoli oslaví příští rok sedmdesátku, věkem se neomezuje. Dokonce vyhlíží nového partnera a ví přesně, jak by měl vypadat.

Po svém boku měla dva charismatické herce a rozhodně se s nimi nenudila. Zkušenosti ze dvou předchozích vztahů by ráda využila při hledání nového partnera. To se ale nemusí jevit jako nejjednodušší úkol.

David Kraus prozradil, kdo mu dělá toho nejlepšího psychologa

Video se připravuje ...

„Když máte po boku takové dva partnery, jako jsem měla já, a s každým strávíte dvacet let, je to těžké. Oba byli osobnosti, byla s nimi legrace a měli velké ego,“ řekla před časem v rozhovoru pro Marianne. U mužů hraje ego velkou roli, ne vždy nutně kladnou. Bývalá manželka herce moderátora Jana Krause (69) si ovšem na tento typ partnerů patrně zvykla.

„Nedovedu si ale představit, že bych měla muže s malým egem. K partnerovi přece musíte vzhlížet a musíte mít pro co vzhlížet. Musí vám z něj spadnout brada. Když to tak není, jsou to spíš náplasti,“ myslí si Krausová, která flintu do žita rozhodně nehází.

Chýlková předvedla svou angličtinu: Schillerová si může gratulovat!

Video se připravuje ...

Zároveň se ale v současnosti nelimituje pouze na nalezení nového partnera. Svému štěstí dává volný průběh. „Rozhodně ale nejsem rezignovaná. Jen si říkám, že je lepší žít si svůj svobodný život. Jsem svobodomyslný člověk,“ dodala Jana Krausová.



Přečtěte si
illenne
16. 3. 2023 • 12:30

Proč bych měla k muži vzhlížet, podle mne by mělo jít o rovnocenný vztah s tolerancí, vstřícností, pozorností a láskyplný. Jeden druhého by si měl vážit a ne k němu vzhlížet. Hodně snít se nevyplácí, život jde mílovými kroky, je příjemnější žít teď a tady a ne čekat na muže s velkým egem.

mika
6. 3. 2023 • 11:01

já bych ani Rodena a natož Krause nechtěla ani kdyby měli 20 milionů na kontě. díky ale nE!

veselabublinka
5. 3. 2023 • 15:23

Je to stará babka který chlap vždycky zdrhnul a zůstala sama. Herečka taková unylá nic moc, ale hezká byla.

Jan Prchal
5. 3. 2023 • 02:41

V 70ti by spíš koukala sehnat PIN na konto samce. Kecalka. 🙄😃

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.