Kraus se červenal až za ušima! Co na dárek od krásky řekne Chýlková? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kraus se červenal až za ušima! Co na dárek od krásky řekne Chýlková?

Jan Kraus
Jan Kraus (Foto: FTV Prima)

Moderátor Jan Kraus (69) si do svého pořadu Show Jana Krause zve různorodé hosty. Tentokrát se na jeho červenou sedačku usadila česká topmodelka Karolína Kurková (38). Vždy pohotového Krause ale trochu vykolejil dárek, který mu krásná blondýnka přinesla.

Karolína Kurková dlouhodobě žije v USA. Do Česka zavítala jen kvůli několika pracovním schůzkám a natáčením. Kraus toho samozřejmě uměl využít a krásku si pozval do své show. „Jste moje první důležitá věc, co tady dělám a natáčím,“ pronesla modelka na začátku jejich rozhovoru. Krause samozřejmě zajímalo, jaké nejdražší kousky jako topmodelka předváděla. Ona zmínila podprsenku, která stála v přepočtu 130 milionů korun.

„To jsem měla všude okolo sebe bodyguardy, protože to byly miliony, které na mě museli dát, takže oni museli být pořád okolo mě a všechno hlídat. Diamanty byly našité na podprsence, kterou mi zapínala žena, ale všude kolem byli muži,“ zavzpomínala Kurková.

Šampión UFC u Jana Krause: Co moderátor řekl na Procházkův výkon?

Video se připravuje ...

A u spodního prádla také zůstala. Jako dárek totiž přinesla ostřílenému moderátorovi trenýrky. „To jsou speciální trenky, nejoblíbenější trenky mého manžela a mého dvanáctiletého syna, hlavně tedy syna, protože mají speciální kapsičku, že si dáte všechno dovnitř do pouzdříčka, dobře to drží a je to strašně pohodlný,“ vysvětlila topmodelka. Otázkou ale je, jak na takový dar zareaguje Krausova manželka Ivana Chýlková.

Karolína Kurková na sociálních sítích: Budu se snažit být víc crazy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.