Kraus jen valil oči! Chýlková v posteli s mladým kolouškem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kraus jen valil oči! Chýlková v posteli s mladým kolouškem

Kraus možná i trochu žárlil
Kraus možná i trochu žárlil (Foto: Roman Souček , FTV Prima, Branislav Simoncik a archiv Blesku)

Film Vyšehrad s Jakubem Štáfkem (31) v hlavní roli vyprodává kinosály. Mladý herec a režisér se o něm rozpovídal v pořadu Show Jana Krause. Jaké to bylo pro Honzu Krause (68) ale překvapení, když najednou padla slova o erotické scéně s manželkou Ivanou. 

„Byla to malá role, ale zásadní. Ivanka byla skvělá!“ začal povídání Štáfek. To se Kraus ještě dmul pýchou, jakou že to má šikovnou manželku. Tedy do do doby, než Štáfek popsal, v čem že vlastně spočívala role Chýlkové (58). „Máme tam tak třicetivteřinový koitus.“ Nastalo ticho a chvíli to i vypadalo, že Kraus žárlí. Nakonec ale vše převedl do humoru, jak u něj bývá zvykem. 

Chýlková předvedla svou angličtinu: Schillerová si může gratulovat!

Video se připravuje ...

„Ivanka už asi nebude moct,“ podotkl Kraus k možnému účinkování v pokračování. Štáfek ale pohotově vrátil úder: „O tom mi nic neříkala,“ odvětil zjevně pobavený. „Tak já určitý vliv také mám,“ pokračoval v popichování moderátor. Ani v tomto případě nezůstal míček na jeho straně. „Ani o tom mi nic Ivana neříkala,“ smečoval aktér erotické scény.

Ivana Chýlková na premiéře Chlap na sřídačku: Já bych se o muže nedělila!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.