Krausovo absolutní dno! Pergnerová zůstala jako opařená | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krausovo absolutní dno! Pergnerová zůstala jako opařená

Tereza Pergnerová
Tereza Pergnerová (Herminapress)

Poslední letošní díl Show Jana Krause by moderátorka Tereza Pergnerová (48), která usedla na rudou pohovku jako první host, nejraději vymazala z paměti. Místo toho, aby se více rozpovídala o svých současných projektech, na které je pyšná, byla nucena odpovídat na netaktní otázky týkající se drogové minulosti, za níž udělala tlustou čáru.  A tím její diskomfort zdaleka neskončil…

Když se moderátor pořadu Jan Kraus (69) chytne určitého tématu, jen tak svého hosta ze spárů nepustí a dusí ho, co to jde. O tom se nyní přesvědčila moderátorka Tereza Pergnerová, kterou diváci znají jako úspěšnou a oblíbenou moderátorku již z dob, kdy svým „čágo belo, šílenci“ startovala každý díl hudebního pořadu Eso.

Tereza bohužel na nějaký čas propadla drogám, a ačkoli závislost porazila a opět se dostala na moderátorské výslunní, otázkám na toto téma čelí dodnes. „Byla jsem takový obětní beránek, ale vy jste se ke mně choval hrozně slušně, a to vám nikdy nezapomenu,“ reagovala Pergnerová na Krausovy otázky a neskrývala lehké zklamání z toho, že toto téma nakousl.

Tereza Pergnerová po Slavíkovi: V publiku ji sledovala dcera! Co říkala na mámino moderování?

Video se připravuje ...

„Trošku jsem doufala, že se k tomu dneska třeba nebudeme vracet. Vždyť už je to dvacet pět let stará, a především úspěšně překonaná historie,“ cituje moderátorku web Prima ŽENY. Moderátor a herec v jedné osobě ale Terezu z nepříjemné situace nechtěl vyvést. „Myslíte si, že jste v nějaké Pergnershow? Nezaseknu se. Mám jenom krátký speach," cituje Krause web eXtra.cz. A tak rozpačitá atmosféra ještě houstla…

V posledních letech se hosté talk show málokdy rozpovídají. Mantinely jim nastavuje právě Jan Kraus a občas se stane, že si musí z gauče odsednout na jeho konec s tím, že o sobě neřekli nic nového.

Tereza Pergnerová: Při rozhovoru s Margitou jsem se musela držet

Video se připravuje ...

Podobně tomu bylo v případě Terezy Pergnerové, která přeci jen dokázala opustit nepříjemné téma a mohla alespoň naznačit, co nového ji v nejbližší době čeká. „Teď pracuju na krásném projektu, je o prázdných místech v životě, která může mít každý z nás, o otázkách, na které si nedokážeme odpovědět, protože nám chyběly důležité informace,“ poodhalila nový projekt, a dala tak divákům možnost, aby se po napjaté atmosféře a již několikrát omílaných informacích konečně dozvěděli nějakou novinku. 



Přečtěte si
Hyhy niczenit
14. 4. 2024 • 04:21

Se divím že vůbec do Krausova pořadu ještě někdo leze.
Kraus má nechutný a netaktní otázky.

ELLA Průšová
16. 6. 2023 • 22:06

Kraus je takovej exot, myslím, že on ale vždy věděl, kde má děti a že jsou v pořádku! Pergnerová o klučíkovi neměla ani ponětí, kde je, kde spí, co jedl....,a to trvalo několik let, o klučíka se musela postarat její maminka, aby vůbec přežil. Jí bylo všechno jedno, u feťáků, to tak je! A teď jí měl asi natáhnout červený koberec? ! Několikrát skončila s fetováním a začala znovu!

ELLA Průšová
24. 2. 2023 • 18:27

dejavu; tak zrovna D. Drábková, je inteligence sama!

Jimmi
22. 2. 2023 • 13:47

Jan Kraus je ubohý arogantní hlupák a jeho demence je do očí bijící. Divím se, že k němu vůbec ještě někdo přijde a že ho TV nevyhodí na dlažbu někam ke kanálu, kam patří.

jity
27. 12. 2022 • 12:59

Co ji asi zbývalo, než být nad věcí když je někdo hloupý.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.