Jiná Pošta pro tebe! Pergnerová jako nová Janečková | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jiná Pošta pro tebe! Pergnerová jako nová Janečková

Tereza Pergnerová
Tereza Pergnerová (Blesk:RENATA MATEJKOVA)

Po Misi nový domov čeká moderátorku Terezu Pergnerovou (49) další pracovní výzva, díky níž může lidem měnit životy. Televize Nova spustí nový pořad Ztracená rodina. Tento koncept ovšem lidé již moc dobře znají…

Moderátorka během své kariéry prošla různými pořady. V mladších letech provázela televizní hitparádou Eso, poté přesedlala na reality show Vyvolení a nyní se zaměřuje na autentické lidské příběhy, které jsou mnohdy bolestivé, a tak se tvůrci takových pořadů většinou snaží vnést do nelehkých životů lidí trochu světla a naděje. Úspěch Pergnerová zaznamenala v minulosti s pořadem Mise nový domov, kterým provázela a kde se snažila s povolanými profesionály zvelebit bydlení lidem v nouzi.

Tereza Pergnerová poprvé o synovi: Samuel (22) maká v Rakousku!

Video se připravuje ...

Nyní Nova představila nový projekt Ztracená rodina, jenž se ovšem výrazně podobá principu Pošty pro tebe z dílny České televize. Co o připravovaném pořadu řekla jeho průvodkyně? „Ztracená rodina není obvyklý formát, je trošku pomalejší než typický komerční formáty. Sledujeme dvě linky: dějové a dvě vyprávění někoho, kdo hledá, někoho, kdo byl nalezen. Představujeme je divákům a posléze ty dva lidi spojíme dohromady,“ poodhalila Tereza hlavní smysl nového projektu TV Nova.

Tereza Pergnerová po Slavíkovi: V publiku ji sledovala dcera! Co říkala na mámino moderování?

Video se připravuje ...

Ačkoli se jedná o projekt komerční televize, jež obvykle v postprodukci cílí i svými hudebními a střihovými doplňky na emoce diváků, v tomto případě se větších úprav budou tvůrci údajně zdržovat. „To jsou tak silný, obyčejný, syrový věci, kdy mockrát bývá i ticho a já si vážím, že televize Nova dala prostor tichu. Že nemusí být vše podpořené hudbou, efekty, ale že budeme někdy i mlčet,“ nastínila dění v již hotových dílech Tereza Pergenrová. Zda to předčí oblíbenou a léta zajetou Poštu pro tebe, kterou moderuje ostřílená Ester Janečková (50), se dozvíme snad již brzy.



Přečtěte si
ELLA Průšová
11. 8. 2023 • 17:15

Nemoralizujte mně, neznáte mně, já syna vychovala, nežil po ulicích, nespal v zaparkovaných autech, měl co jíst! Já prostě tohle ženě neodpouštím, jak se chovala k dítěti! Mé příspěvky jsou pravdivé, lhát bych si nedovolila!

Alva
11. 8. 2023 • 11:16

Terezu nám ráda, je to profesionál, Poštu jsem sledovala jen někdy, protože Janečková se tvářila "jak boží umučení", byla to hrůza, ale je to můj názor.

Uživatel_5457057
10. 8. 2023 • 21:35

Nevím, proč by se Janečková litovala a Pergnerová není feťačka. To co dokázala ... dostat se z naprostého dna, tak to všechna čest!!! Největší hrůza jste pouze vy, vaše příspěvky jsou teda fakt výživné

ELLA Průšová
10. 8. 2023 • 19:14

To jste jen vyměnili, jednu hrůzu, za druhou! Sama sebe neustále litující Janečkovou, za feťačku!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.