Pergnerová a její Mise Nový domov: ROZVRAT! KONEC JEJÍHO POŘADU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pergnerová a její Mise Nový domov: ROZVRAT! KONEC JEJÍHO POŘADU

Velká změna pro Terezu Pergnerovou (48): Konec jejího pořadu!
Velká změna pro Terezu Pergnerovou (48): Konec jejího pořadu! (Pavel Machan, archiv, TV Nova, profimedia)

Pořad, který bere diváky za srdce, definitivně končí! Další díly Mise nový domov už nevzniknou! Moderátorka projektu Tereza Pergnerová (48) prozradila, co je důvodem ukončení divácky velmi úspěšného projektu.

Tereza Pergnerová a stavbyvedoucí Pepíno pomáhali lidem, kteří se ocitli v těžké životní situaci, často až na okraji bídy. Během pár dní jim se stavebním týmem změnili nejen bydlení, ale často i životy. V letech 2017–2019 byly natočeny tři řady po osmi dílech a Tereza už tak pomohla 24 rodinám k lepšímu životu.

Tereza Pergnerová po Slavíkovi: V publiku ji sledovala dcera! Co říkala na mámino moderování?

Video se připravuje ...

„Vybrala jsem si pořad Mise nový domov, protože tam šlo o lidské osudy a bylo mi hodně blízké pracovat s lidmi. Je to prostě jiný druh práce, ve kterém jsem se obrovsky našla. A to se zastavilo tím, že přišel koronavirus, takže v roce 2020 jsme byli přerušeni, a 2021, když jsme se chystali to znovu spustit, jsem začala mít jiné představy o vizi tohoto pořadu než kreativní producentka,“ řekla Tereza.

„Ono je hrozně hezký, že pořád běží, pořád se opakuje, přestože od roku 2020 netočíme, ale je vidět, že je velmi nadčasový,“ ohodnotila sama Pergnerová, jak jí dělá radost, že lidé se zájmem sledují reprízy pořadu. Jenže nové díly už nevzniknou. „Nepohodli jsme se s dramaturgií pořadu, a tak bylo načase to ukončit. S vedením Novy jsme se ale rozešli v dobrém, a proto mi byla nabídnuta možnost pracovat na projektu, který je blízký mému srdci, vysvětlila Tereza.

Tereza Pergnerová: Při rozhovoru s Margitou jsem se musela držet

Video se připravuje ...

Nový projekt o sbližování rodiny

„Už máme natočeny čtyři díly nového projektu a další nás čekají. Mělo by se to nasadit asi na podzim. Nemohu prozrazovat, o co přesně jde, nechci být neuctivá,“ omlouvá se Pergnerová. „Jedná se o nový pořad, o kterém si myslíme, že Tereze bude sedět dokonce ještě více, než její předchozí pořad. Ztracená rodina, jak zní jeho název, bude sbližovat členy rodiny,“ odpověděl na dotaz tiskový mluvčí televize Nova Daniel Maršalík.



Přečtěte si
ivan rehak
25. 2. 2023 • 06:52

Hlavně tam dobře napakovali dodavatelé, jelikož dříve ukazovali kolik to celé a za co stálo a to byly sumy. Sedací souprava za 80000, kuchyněza 150000 atd. Prostě dávali to nejdražší, spíše předražené co nikdo nekupoval. Pokud jedu ze sponzorských darů a dělám domov lidem ve svízelné situaci, bylo by na místě se trošku uskromnit a né sedačku za desítky tisíc a podobně. A jako stavař vím, že pracující firm brali strop cen v oboru. Je možné položit střechu ta x peněz ovšem s výdělkem malým, ale jde jí taky položit za balík jako v tomto případě a je vyděláno na rok. Tady si někdo udělal z charity dobrej šolich ostatně jak je v čechách zvykem.

Zamachowskavera Věra
21. 2. 2023 • 12:45

Odpovědět na Miroslava 13. Pro vás možná blbiny. Já si myslím že vy jste blbá. Pouze můj názor.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.