Sokol vrací úder Soukupovi: S barrandovským šéfem se nijak nemazlil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sokol vrací úder Soukupovi: S barrandovským šéfem se nijak nemazlil

Ondřej Sokol
Ondřej Sokol (foto ara)

Vyhrocené emoce po Českém slavíku, zdá se, již vyšuměly, a tak se nyní s odstupem ke kontroverzním částem večera i jeho následkům vyjádřil jeden z moderátorského tria, herec Ondřej Sokol (51). Toho na rozdíl od kolegyně Terezy Pergnerové (48) výčitky svědomí za některé vtipy přes čáru netížily. Jak zpětně hodnotí tolik diskutovaný večer?

Po vzoru amerických přímých přenosů předávání prestižních cen se i čeští pořadatelé rozhodli přitlačit na pilu a trochu rozčeřit vody českého showbyznysu nekorektním humorem. To se zprvu jevilo jako dobrý nápad, dokud jim i uvaděčům posléze nedošlo, že hranice humoru má každý jinde. Vtipy ale byly vyřknuty a kritiku za ně slízla především moderátorka Tereza Pergnerová, která slovní požár na účet MMA zápasníka Karlose Vémoly (37) obratem hasila velkou omluvou. To přišlo zbytečné jejímu kolegovi Ondřeji Sokolovi, jenž až doposud galavečer zpětně nijak zvlášť nezhodnotil.

„Myslím si, že se Tereza nemusela za nic omlouvat, to je můj názor. Ten vtip jsem do poslední chvíle říkal já, přišel mi perfektní a Tereze přišel taky perfektní, proto se rozhodla, že by ho chtěla říct ona. Udělala to a podle mě bylo zbytečné se omlouvat, protože jsme to s Alešem vymýšleli, myslím si, že to bylo neprůstřelné,“ cituje herce a moderátora server Expres.

Karlos Vémola a Lela: Kabáti jsou jejich srdeční záležitost!

Video se připravuje ...

Podle Sokola nešlo o žádné osobní útoky, nýbrž o aktuálně oblíbenou metodu pobavení publika tím, že vtípky jsou vymýšlené hostům přesně na míru. Tak tomu bylo ostatně i ve Vémolově případě. „Seděl mezi zpěváky a my reagovali na ty lidi, kteří seděli u stolečků, což je ve světě běžný způsob,“ brání se Ondřej Sokol.

Bez větších emocí také reagoval na kritiku ze strany barrandovského šéfa Jaromíra Soukupa (53). Ten si v pozici generála zhodnocujícího cizí bitvu nebral servítky, a dokonce začal polemizovat nad Sokolovou orientací. Moderátora vědomostní soutěže Na lovu tím ale nijak nerozhodil. „Tohle mi přijde na úrovni toho, že jsem šel nějakou vesnicí, za vraty na mě štěkal ošklivý pes a já jsem šel dál,“ dodává s úsměvem Ondřej Sokol.

Aleš Háma a Ondřej Sokol: Máme moderátorskou polyamorii

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
19. 12. 2022 • 17:08

Přesně tak. Možná spolu dokonce i vydrží. Soukup je kapitola sama pro sebe. Mluvka a narcis. Ale Aguš po všech těch nesmyslných pronesla jednu zajímavou větu : “Lidi stejně neberou vážně, co říkám.”
A to je tedy fakt. Její výroky jsou ve stylu řeč se mluví, voda teče.
- Vyhrála jsem miss,… nikdy jsem nebyla nevěrná,… nemám televizi…peču pro celou rodinu od čtyř let, ne, asi od sedmi let (o 30 let později ještě myslí, že 1/4 kg je 400 gramů), zkrátka je to takové neskutečné, nepochopitelné stvoření. Ale na holčičky to zabírá.
Hlavně to umí koulet s bulvárem. Jako maminka.

Martina Vraštilová
18. 12. 2022 • 22:25

Co se stalo s Mírkem to jde hlava kolem.
Má nějaký problém, nezlobte se na něj, on za to nemůže.

Martina Vraštilová
18. 12. 2022 • 22:23

Co se stalo s Mírkem to jde hlava kolem.
Má nějaký problém, nezlobte se na něj, on za to nemůže.

zdrclamrdka
18. 12. 2022 • 21:36

Že je Sokol primitívní ubožák ukázal již dávno v "Partičce". Měl by chodit kanálama a kamarádit tak nanejvýš s dalším postiženým zábavníkem Krausem. Za své umění by zasluhovali hoprdox.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.