Ponižování v NA LOVU! To se nesnáší jednoduše, přiznal Sokol | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Ponižování v NA LOVU! To se nesnáší jednoduše, přiznal Sokol

Ondřej Sokol
Ondřej Sokol (Foto Aha! – M. Přibyl, M. Hykl, V. Beran – divadlo Studio DVA, TV Nova)

Jednapadesátiletý Ondřej Sokol je bezesporu hlavním tahounem vědomostní soutěže Na lovu. Aktuálně mu ale dělá vrásky nová posila v týmu lovců známá pod přezdívkou Belladonna!

„Jsem šťastný, že máme v Na lovu Viktorii. Je to zase úplně novej vztah. Celou dobu si ona dělá srandu ze mě. Hodně mě ponižuje, že už jsem starej. To se nesnáší úplně jednoduše, ale hold člověk si to zaslouží. Prostě už jsem dospěl do toho věku,“ lamentuje Ondřej Sokol ohledně chování dcery zpěvačky Zory Jandové a muzikanta Zdeňka Merty na webu TV Nova.cz. 

Zasnoubený Ondřej Sokol na premiéře filmu Slovo: Proč ještě nebyla svatba?

Video se připravuje ...

„Jsou na mě moc hodní, hned mě vzali mezi sebe, jeli jsme i všichni společně na dovolenou. A jsou strašně chytří. Mám co dohánět. Kdybych si musela z nových kolegů vybrat, proti komu bych se utkala, zvolila bych Kvízovou Dámu. Holky proti sobě,“ libuje si naopak Viktorie Mertová, která vystudovala Mezinárodní teritoriální studia, Americká studia a Politologii a mezinárodní vztahy na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze.

Ondřej Sokol: O dramatickém natáčení na Slovensku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.