Přelétavý Soukup bere zpátečku: Ódy na Terezu Pergnerovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Přelétavý Soukup bere zpátečku: Ódy na Terezu Pergnerovou

Jaromír Soukup
Jaromír Soukup (Profimedia.cz)

To, že Jaromír Soukup (53) nejde pro ostrá slova daleko, se všeobecně ví, ovšem, čeho je moc, toho je příliš. Když znovu potkal Terezu Pergnerovou (48), kterou po Českém slavíku označil za feťačku, patrně musela padnout i nějaká ta omluva. 

Pergnerová se zhostila moderování posledního udílení pěveckých cen Český slavík a podle názorů veřejnosti si jednohlasně získala publikum a možná by vše zůstalo bez poskvrnky, kdyby si nerýpla do mediálního guru Soukupa. Ten kritiku zrovna sportovně nebere a vrací ostré údery. Pergnerovou tedy osočení neminulo hned v další VIP show. 

Tereza Pergnerová: Při rozhovoru s Margitou jsem se musela držet

Video se připravuje ...

„Pak tam byla třetí, ta Pergnerová prý byla dřív na drogách, já si myslím, že v sobotu byla na drogách určitě. A říkala, že prej mně její manžel dá injekci. Prosím vás, ona má nějakýho manžela, s kterým prý má dítě, a ten byl prej na drogách, anebo je veterinář, nebo já nevím, nebo doktor,“ prohlásil tehdy. 

Na plese už ale bylo vidno, že je válečná sekera zakopána, oba spolu komunikovali jakoby se nic nestalo, Soukup dokonce Terezu vychvaloval do nebe. Vyvstala tak otázka, zda přeci jen neproběhla nějaká omluva na nepříliš pěkná slova za adresu moderátorky. 

„Byl to velmi milý a nosný hovor. Jeho obsah si nechám pro sebe. Vždyť víte. Miluji život a mezilidské vztahy jsou jeho důležitou součástí. Vše, jak má být,“ vzkázala Tereza eXtra.cz. Je vidět, že noblesa a loajalita jí nechybí...

Tereza Pergnerová pro časopis Moje Psychologie

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
illenne
21. 2. 2023 • 08:05

Tereza Pergnerová je skvělá žena, která to někam dotáhla. Neřeším její minulost, to není nutné. Je velmi dobrá moderátorka, empatická, pomáhá tam, kde to je potřeba. Kdo je to sakra hemiltn, neznám!!! Jaromíra Soukupa nechápu, hodně zklamal.

Uživatel_973012
20. 2. 2023 • 16:05

Pergnerka může urážet a ji nesmí nikdo nic říct?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.