Odpudivý útok na Bohdalovou: Tohle opravdu není můj svět, lká Jiřina | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Odpudivý útok na Bohdalovou: Tohle není můj svět, lká Jiřina

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Foto scom)

Už těch urážek na účet Jiřiny Bohdalové (91) bylo dost! Jako by lidé stále nevěděli, že není radno brát si do úst jméno populární herečky a neprávem ho špinit. Po Jaromíru Soukupovi (53) si do oblíbené »Bohdalky« rýpl ostravský pořadatel akcí Petr Baránek a ostrá reakce na sebe nenechala dlouho čekat.

Ve vyjádření Petra Baránka, kterým komentoval hereččinu absenci na dvou divadelních představeních v Ostravě, by člověk těžko hledal byť jen špetku profesionality. Jiřina Bohdalová se v poslední době potýkala se zdravotními problémy a omlouvala se z několika společenských událostí. Zdravotní stav jí též nedovolil cestovat do Ostravy, což tamější pořadatel nemohl rozdýchat. Chřipku neuznal za pravdivý důvod její nepřítomnosti a spustil lavinu zbytečných urážek.

Spočítáme je na prstech jedné ruky. Muži v životě Jiřiny Bohdalové

Video se připravuje ...

„Pro mne jako producenta ‚bezva obchod‘ s někým, koho jste respektovali, a přitom se ukázalo, že je to jen temný stín chmurné minulosti a ojeb po našymu (= česky podvod od první chvíle),“ cituje rozvášněného Petra Baránka server eXtra.cz.

Dostat se do křížku s hereckým národním pokladem chce kus odvahy, tím spíš, jsou-li výkřiky do tmy prokládány nepravdivými informacemi. Pořadatel Baránek nemoc herečce neuvěřil a byl toho názoru, že do Ostravy nepřijela kvůli pracovním závazkům v Praze, nikoli kvůli zdravotním neduhům. To, jak se později ukázalo, nebyla pravda. Na omluvy ale bylo pozdě. Zpěvačku taková křivda velmi zasáhla, jak je patrné z její reakce. „Ježiši… Stín chmurné minulosti? To je hrozný. Já tomu nerozumím,“ byla nejprve v šoku, postupně se v ní však začal kupit vztek.

Původně chtěla studovat práva, kádrový profil jí ale zmařil plány. Jaké jsou další zajímavosti ze života Jiřiny Bohdalové?

Video se připravuje ...

„Tohle opravdu není můj svět. Dokázali mi ho tak zhořknout, že se Alainu Delonovi nedivím, že řekl, že ho bude opouštět rád,“ kroutila hlavou nad dnešní společností Jiřina Bohdalová. „Nevím, co ten temný stín minulosti má znamenat. Já mám minulost čistou. A byla jsem ženská, prožila jsem padesátá léta a vydržela jsem to. Ať jdou takoví lidé do háje,“ uzavřela nepříjemný incident.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.