Znechucená Bohdalová: Reakce na odpudivé výmysly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Znechucená Bohdalová: Drsná reakce na odpudivé výmysly!

Jiřina Bohdalová má vztek!
Jiřina Bohdalová má vztek! (CNC_Marek Pátek, David Kudrát, Martin Hykl)

Udržet si pozornost za každou cenu – to je zřejmě cíl Jaromíra Soukupa (53), kterému se plnění titulních stran novin tolik zalíbilo, že i mimo vztah s Agátou Hanychovou (37) potřebuje český showbyznys okořenit jiným způsobem. Jeho prostořekost tedy nabrala na síle a ve svých pořadech si vůči velkým českým jménům nebere servítky.  

Po slovním útoku na moderátorky v čele s oblíbenou Lucií Borhyovou (44) si majitel TV Barrandov rýpl i do jedné z největších českých hereček Jiřiny Bohdalové (91). „Proč obráží každý den dva mejdany? Protože je to kšeft. Ona za to dostane zaplaceno,“ nedržel se zpátky v jednom ze svých pořadů Jaromír Soukup.

Agáta Hanychová o novém pořadu: Svlékneme se, až nám padne sledovanost

Video se připravuje ...

Klenot českých filmů si ovšem není radno brát do úst, což měl přítel Agáty Hanychové možnost velmi rychle zjistit. Za herečku se postavila řada známých tváří, čímž dala Soukupovi jasně najevo, že tudy cesta určitě nevede. „Proboha, nikdy nic nechtěla, naopak! Byly s Evou velké kamarádky a Jiřina přišla vždycky velice ráda,“ řekl na obranu herečky vdovec po Evě Pilarové (†80) Jan Kolomazník (70).

Neuvážená slova mediálního magnáta vyvrátil i herec a zpěvák Jan Kopečný (33). „Paní Jiřina Bohdalová je ikona. Neskutečně si jí vážíme. A když jsme ji oslovili jako kmotru našeho nového alba Ty a já, tak okamžitě přijala a o penězích nebyla jediná zmínka ani z naší, natož z její strany,“ uvedl Kopečný a neopomněl si do barrandovského šéfa na oplátku též rýpnout. „Slovům pana Soukupa nerozumím, nechápu je, a hlavně to, proč uráží tuto lidsky výjimečnou osobnost. Příště by to chtělo se lépe informovat a nešířit zbytečné pomluvy,“ dodal.

Jiřina Bohdalová a David Pastrňák to rozjeli na parketu.

Video se připravuje ...

A co si o takovém nařknutí myslí samotná herečka? Té Jaromír Soukup stál pouze za jedinou stručnou větu. „Tyhle výmysly nestojí vůbec za komentář,“ konstatovala pro Blesk Jiřina Bohdalová. Vody českého showbyznysového rybníčku tak Soukup možná čeří, popularita mu ale strmě klesá.



Přečtěte si
Aleš Zvolánek
27. 11. 2022 • 01:11

Paní Jirinko, držte se. Znám Vas z mnoha a mnoha filmu a tel. inscenaci i z Hobby naší doby z dob, kdy jsem ještě sledoval televizi. Mám Vaše biograficke CD. Vím, že jste slušná žena a impozantní bytost, které tu není rovno.
S úctou Aleš Zvolanek
Praha 1

Uživatel_5210971
12. 10. 2022 • 11:36

Ten Soukup se asi zbláznil.Kritizuje ostatní a zapomněl zkritizovat tu svoji zlatokopku Agátu.

hejhej
12. 10. 2022 • 11:12

Marta Kubíková: Souhlas !!

Alva
12. 10. 2022 • 08:56

Paní Kubíková - máte pravdu,je to paní letech a stačilo, herečka dobrá, ale když je v úctihodných letech,jak píšete , tak ať si užívá toho, že se těch let dožila,ale už je prebohdalováno, stačilo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.