Jiřina Bohdalová (91): Hazard se zdravím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Jiřina Bohdalová (91): Hazard se zdravím!

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (CNC_Marek Pátek, David Kudrát, Martin Hykl)

Neposedí a neodpočine si! Jiřina Bohdalová (91) na doporučení lékařů nepřišla na páteční oslavu 60. narozenin Pavla Vítka v Lucerně, hned po víkendu už ale zase lítala po Praze.

V úterý dokonce filmová a divadelní legenda zvládla dvě akce najednou! Své lékaře tím rozhodně nepotěšila, ale je přece dospělá, jak se říká... Neměla hlas a bylo jí špatně, proto jí doktoři před víkendem zakázali kamkoli chodit. Jenže to jí vydrželo opravdu jen přes sobotu a neděli. Hned v úterý byla na dvou večírcích, kde Jiřina hýřila energií.

Cpala se dortíky

Ruku v ruce s mladým mužem, který byl zřejmě jejím řidičem, si to Bohdalová nejprve nakráčela na křest knihy »Famózní! Od babičky«, která je již třetím počinem cukrářky a bývalé porotkyně Peče celá země Mirky van Gils(61).

Jiřina Bohdalová vyvedla ve Varech vnuky: Čeká je velká cesta!

Video se připravuje ...

Na první pohled herečka vypadala výborně, usmívala se na všechny strany a s chutí se pustila do zákusků. Když ale promluvila, bylo slyšet, že ještě není fit. Její hlas byl nakřáplý ještě více, než Jiřinka běžně má. Na akci se zdržela přes půl hodiny a v doprovodu muže, se kterým přišla, a s další kmotrou, herečkou Chantal Poullainovou (66), odešla.

Hurá za Jandákem

Domů to ale nebylo, zamířila si to do řecké restaurace v pražských Košířích, kde se konala narozeninová oslava 75. narozenin herce a bývalého politika Slávka Jandáka. A rozhodně nebyla sama.

Jiřina Bohdalová: Dárek pro Slováčka si pojistila!

Video se připravuje ...

„Napočítal jsem pětasedmdesát hostů. Fakt je, že jsem v poslední době žil v jižních Čechách v pocitu totálního zapomnění, který jsem sám ještě přiživoval. V úterý jsem si ale opravdu připadal jako oslavenec,“ svěřil Aha! představitel pobočníka Kamila z nejslavnější pohádky Tři oříšky pro Popelku. Nechyběl ani princ Pavel Trávníček (71) s rodinou. Bohdalová je jeho bývalá tchyně – herec byl totiž pět let ženatý s její dcerou Simonou Stašovou (67).



Přečtěte si
nilud
6. 10. 2022 • 12:44

Lidé v Česku mají jiné starosti než se zabývat touto nepotřebnou osobou a doufám že ji zabavili konečně řidičák.

Alva
6. 10. 2022 • 10:48

Tak,tak, třeba navštívit všechny oslavy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.