Jiřina Bohdalová: Izolace a drsný zákaz lékařů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jiřina Bohdalová: Izolace a drsný zákaz lékařů!

Jiřina Bohdalová ztratila hlas
Jiřina Bohdalová ztratila hlas  (Pavel Machan, Blesk )

Legendární herečka Jiřina Bohdalová (91) měla být hlavní gratulantkou na narozeninovém koncertě Pavla Vítka (60). Do poslední chvíle se čekalo, jestli bude moci dorazit, pak ale přišel zákaz od lékařů. Nesmí mezi lidi!

Velká oslava šedesátin Pavla Vítka vyprodané Lucerně proběhla v pátek v oslavném duchu, vždyť zpěvák slavil i 37 let na scéně. Jednou z hlavních gratulantek měla Jiřina Bohdalová, ta však musela svou účast na poslední chvíli zrušit. Tím dostala oslava narozenin trhlinu, legendu formátu Bohdalky je těžké nahradit... 

Jiřina Bohdalová vyvedla ve Varech vnuky: Čeká je velká cesta!

Video se připravuje ...

„Jiřinka volala dopoledne, že na tom není dobře zdravotně s hlasem. Zkoušela si domluvit doktora, který by jí dal nějakou injekci, aby se dostala do kondice. Já měl připravené auto, které by jelo jenom pro ni domů,“ svěřil Nedělnímu Aha! producent koncertu Janis Sidovský (54), který do poslední chvíle věřil, že velká kamarádka dorazí. 

„Šla by na výstup a zase by jela zpátky, ale bohužel ve čtyři hodiny odpoledne doktor řekl, že vůbec nemůže mezi lidi, že prostě musí ležet doma,“ přiznal smutně Sidovský. „Jiřina Bohdalová nás má ráda, jezdíme k ní na chalupu, umí výborně vařit a je to ohromně zábavná žena. Bohužel to tentokrát nevyšlo,“ dodal smutně partner Pavla Vítka s tím, že záznam koncertu uvidí diváci 29. října v České televizi.

Jiřina Bohdalová a David Pastrňák to rozjeli na parketu.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.