Když Karlos, tak Lela taky! Vémolova žena se snaží dorovnat skóre | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Když Karlos, tak Lela taky! Vémolova žena se snaží dorovnat skóre

Karlos a Lela Vémolovi
Karlos a Lela Vémolovi (David Kundrát)

V poslední době láká TV Barrandov na nové pořady spíše dámské publikum. Mediální magnát Jaromír Soukup (53) dává kupodivu prostor i někomu jinému než sobě, nároky ovšem nesnižuje. Cíl je u každého pořadu jasný – vysoká sledovanost. Tu by měla nově zajišťovat i Lela Vémola (33).  

Když může mít svou vlastní talk show i MMA zápasník Karlos Vémola (37), proč by nemohla mít vlastní pořad i Lela? Prostor k tomu nyní dostala na TV Barrandov, kde bude uvádět svou »Lela Show«. Na rozhovory by si podle zjištění webu ŽivotvČesku.cz měla zvát známé influencery. Ačkoli nemá Lela s moderováním pořadů a vedením rozhovorů zkušenosti, výzvu s nadšením přijala.

Moderátorky Primy splnily Vémolovi sen: Royce je nuda, chci si koupit slona, říká Terminátor!

Video se připravuje ...

„Samozřejmě se na to už velice těším a je to pro mě obrovská výzva. Trému nemám, protože sice nemám zatím moderátorskou zkušenost, ale ve světě reklamy a podobně se pohybuji již řadu let, takže je to pro mě vlastně dost přirozené a nic to se mnou v tomto ohledu nedělá,“ prozradila výše zmíněnému webu Vémola.

Hlavním tématem pořadu budou sociální sítě a hvězdy s nimi spojené, které Lela vyzpovídá. Jak velký bude rozdíl mezi tímto pořadem a podobně pojatým barrandovským projektem Holčičky, které uvádí Soukupova drahá polovička, by se diváci měli dozvědět již v průběhu prosince.

Karlos Vémola a jeho Lela: Naše manželství je teď ještě silnější

Video se připravuje ...



Přečtěte si
alzbeta59
5. 12. 2022 • 15:11


a to se vazne nekdo na tento odpad bude koukat???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.