Lele došla trpělivost! Vémola v Thajsku s neznámou prsaticí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lele došla trpělivost! Vémola v Thajsku s neznámou prsaticí

Manželé Vémolovi na svatební cestě na Mauriciu
Manželé Vémolovi na svatební cestě na Mauriciu (Instagram)

Že by se historie opakovala? Nenapravitelný Karlos Terminátor Vémola (37) dlouho sekat latinu nezvládl. Aktuálně se připravuje v Thajsku na zápas proti Kinclovi, ale po svém. Na internetu koluje video, jak si to před ním štráduje vnadná blondýna a Lela to rozhodně není!

Na každý kemp s jinou kráskou? Pro Karlose asi denní chleba. Naposledy to byla Rika Fane, když se připravoval v Polsku, teď už je to nová „trenérka“. Identitu prsaté krásky zatím nikdo neprozradil, nicméně je zřejmé, že tam nejspíš není náhodou. 

Lela se pochlubila, že Lilinka míří do školky.

Video se připravuje ...

Lela rozhodně není slepá, těžko říct, zda už pro ni několikátá eskapáda v řadě ale nebude konečná. Přeci jen, na jeden z posledních výletů Vémoly reagovala celkem ostře slovy: „A ty dvě kur*y, co s tebou letěly, vás fotí? Proč si s nimi nedáš fotku? Nehraj to na Instagramu na rodinku,“ neváhala mu tehdy vpálit pod jednu z fotek na Instagramu. „Hodně lidí ví, že zrovna ty anděl nejsi, a mně už došla trpělivost! Lží už bylo dost! Zbytečně se fotíš s chlapy,“ dodala také. 

Románek s Rikou Fane, vlastním jménem Hanou Džurbanovou, sice ještě jakž-takž ustála, na druhou stranu se říká, že tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne a Vémolův džbáneček má zcela určitě už namále.

Máma Lely Vémolové promluvila: Jaký je Karlos zeťák?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.