Tohle pro Vémolovi nevypadá dobře: Krutý účet za nevěry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tohle pro Vémolovi nevypadá dobře: Krutý účet za nevěry!

Premiéra muzikálu Maminy: Karlos a Lela Vémolovi
Premiéra muzikálu Maminy: Karlos a Lela Vémolovi (David Kundrát)

Jejich vztah byl už od samotného začátku kontroverzní. A nezměnilo se to ani po příchodu dětí a svatbě. Bijec Karlos Vémola (37) byl své ženě, bývalé playmate Lele Ceterové (33), několikrát nevěrný a ona to zatím pokaždé s grácií přešla. Podle vědmy Graciely už to ale blondýnka dlouho nevydrží.

Teprve nedávno se Karlosovi podařilo uhasit škody, které napáchal se svou vnadnou milenkou Lulu. Dnes už se zase nemluví o ničem jiném, než o jeho románku s mladičkou pornoherečkou Hankou Džurbanovou (18). Zasadil tak svému manželství nemalé rány. Vědma Graciela si na jeho vztah s Lelou vyložila karty a předpověděla jejich budoucnost. A pro bijce to moc dobře nevypadá.

Moderátorky Primy splnily Vémolovi sen: Royce je nuda, chci si koupit slona, říká Terminátor!

Video se připravuje ...

„Vidím tady žárlivost a nevěry, které se pořád dokola opakují. Ukazuje se mi tam jiná žena a hlavně veliké stresy. Lela Karlosovi vyhrožuje dlouhodobě, že ho opustí. Dochází jí trpělivost, a i když tvrdí, že to není pravda, skutečnost je jiná," tvrdí vědma pro deník Šíp. Ale to zdaleka není všechno. „Je tady ukončení. Já už dokonce vidím, že se o tom zatím neví, ale Lela se na odchod od manžela už připravuje. On je sice zajištěný, ale ona se toho nebojí. Není šťastná a navíc už má myšlenky na nového muže," šokovala Graciela.

Zdá se, že Lele jednoduše dojde trpělivost a od MMA zápasníka odejde. Novou lásku dlouho hledat nebude, přijde sama. „Litovat toho bude hlavně Karlos, ale už nebude cesty zpět. Manželka mu několikrát nevěry odpustila, ale budou se opakovat. Tentokrát to bude jejich definitivní konec. Je to škoda, když v tom mají krásný dětičky. Do života Lely vstoupí nový, mladší muž," dodala věštkyně.

Karlos Vémola a jeho Lela: Naše manželství je teď ještě silnější

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Šebestová
26. 12. 2022 • 19:21

Sakra to tam nemáte nikoho, kdo umí česky? Mít hrubku v nadpisu, to je fakt frajeřina.

Srna Hrubšího Zrna
26. 12. 2022 • 09:49

Není vám trapně psát dokola takovy kraviny? Hrabat se lidem v soukromí...a když už se nic neděje, znovu a znovu lidem naservirujete ty stejný lejna okořeněný o výpověď nějaký zbytečný směšný rádoby vědmy 😃😃chudaci

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.