Lela Vémola skončila se synem v nemocnici: Kde je táta Karlos? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lela Vémola skončila se synem v nemocnici: Kde je táta Karlos?

Lela Vémola skončila se synem v nemocnici
Lela Vémola skončila se synem v nemocnici (foto instagram)

Tak tahle dovolená nedopadla podle jejích představ. Manželka zápasníka Karlose Vémoly (37) Lela Vémola (33) vyrazila do luxusního slovenského hotelu si užít trochu relaxu. Nakonec ale skončila se synem Rockym v nemocnici v Žilině. Co se stalo?

Lela zažila noční můru všech maminek. Její syn Rocky, který v prosinci oslaví první narozeniny, dostal vysoké horečky a musel být převezen do nemocnice. „Dnes nás hospitalizovali," svěřila se v sobotu Lela webu Super.cz. „Malý měl záchvat laryngitidy. Můj strach byl obrovský, pohled na mé dítě, které se trápí v horečkách, mě úplně zlomil," dodala bývalá Playmate. Ta se synem momentálně stále pobývá v nemocnici.

Karlos Vémola a Lela: Kabáti jsou jejich srdeční záležitost!

Video se připravuje ...

Kde se ale v téhle kritické situaci nachází tatínek Karlos Vémola? Ten s Lelou za relaxem neodcestoval, zůstal doma, protože se připravuje na důležitý prosincový zápas. K synově nemoci se ale vyjádřil na svém profilu na sociálních sítích. „Jediný a největší strach, co v životě znám, je strach o děti," napsal bijec. Se svou manželkou je očividně v kontaktu a celou situaci řeší společně na dálku.

Karlos Vémola a jeho Lela: Naše manželství je teď ještě silnější

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bursik
20. 11. 2022 • 13:19

Nezajímá to nikoho jenom tu navozenou bídu která je od článku placena

Dominika Novotna
20. 11. 2022 • 12:31

Já vůbec nechápu, koho tohle zajímá.... Mně rozum stojí nad tím, proč tu pořád jsou o nich ty články, copak to vůbec někdo čte?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.