Bigfoot Ceterová: Anomálie předběhla i obří prsa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bigfoot Ceterová: Anomálie předběhla i obří prsa

Lela nemá jen velká prsa...
Lela nemá jen velká prsa... (Blesk:Martin HyklCzech News Center)

Bývalé playmate Lele Ceterové (33) jen málokdo pohlédne do očí, pohled automaticky sjíždí do bujného dekoltu, který (ne)právoplatná manželka MMA bijce Karlose Vémoly (37) ráda vystavuje na odiv. Tentokrát ale sjely oči fanoušků ještě o něco níž...

Sledující, které Lela i Karlos denně krmí novými snímky z exotického ostrova Mauritius, si totiž všimli u Ceterové ještě jedné anomálie. Obřích nohou. A tím rozhodně nemysleli jejich délku od kyčlí po kotníky.

Máma Lely Vémolové promluvila: Jaký je Karlos zeťák?

Video se připravuje ...

„Ježíš, to jsou hnáty,“ okomentoval abnormální velikost chodidel jeden z fanoušků.  „Neříkejte dvakrát, nebo celé dny bude shánět plastického ortopeda, který jí je zkrátí, když se sebou nikdy nebyla spokojená a musela všechny operace podstupovat,“ neodpustil si jízlivou poznámku další. 

Lela věc samozřejmě nenechala jen tak plavat a jala se svoje plosky náležitě bránit. „Víte, že mně to nevadí. Nejsem dokonalá a je mi to jedno. Mám ráda svoje nohy a na žádnou operaci bych s nimi nešla.“ vzkázala hejtrům. 

U prvního tance novomanželů Vémolových nechyběly ohnivé efekty.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.