Veřejná přestřelka Lely od Vémoly: Milenka v hlavní roli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Veřejná přestřelka Lely od Vémoly: Milenka v hlavní roli

Karlos Vémola a Lela
Karlos Vémola a Lela (M. Pátek. D. Kundrát)

Na MMA bijce Karlose Vémolu (37) se sype jedna aféra za druhou. Ještě se nezapomnělo na jeho exmilenku Riku Fane a už si to v Thajsku vykračoval v blízkosti vnadné barmanky z brněnského baru. Lela zaujala roli spokojené manželky a snaží se dělat, že se nic neděje. Na tiskovce Oktagonu jí ale už ruply nervy. 

Očekávaný zápas Vémoly a Kincla se blíží a určitě to bude veliké. Květnový souboj má nabídnout něco, co fanoušci MMA ještě neviděli. Půjde totiž i o vyřizování osobních účtů. Ve Vémolovi totiž ještě vře Kinclovo trestní oznámení, které podal za pomluvu, Kincl navíc bude inkasovat některé rány za urážku Lely!

Vémolova "thajská aféra": Lela si na Karlose počkala na letišti

Video se připravuje ...

„Nenechám si líbit ty pomluvy a lži, co si vymýšlíš. K té žalobě jsi mě ve finále přivedl ty sám tím, když žaluješ tu mladou žabku, se kterou chodíš na dvouminutový randíčka, a ona přizná pravdu,“ uštědřil Kincl na adresu Vémoly. Reagoval tak na Vémolovu obžalobu Riky Fane, která se rozhodla promluvit o jejich poměru.

Jakékoli připomínky zmiňující Karlosovy zálety s Rikou však Lelu dostávají do varu.  „Že se nestydíš za to, co říkáš,“ vypálila na Kincla. „Že se nestydíš jako chlap říkat některé věci. Hanba ti. Aby na tvou ženu říkali věci. Některé věci se neříkají,“ zuřila. Karlos si sice konejšil, že odplata v kleci Kincla nemine, trvalo všakl dlouho, než se rozrušená blondýnka uklidnila. 

Lela se pochlubila, že Lilinka míří do školky.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.