Úžasná proměna Lely od Vémoly: Fanoušci šílí nadšením! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Úžasná proměna Lely od Vémoly: Fanoušci šílí nadšením!

Lela ve své nové show
Lela ve své nové show (instagram)

Tahle změna se Lele Ceterové (33) opravdu povedla!  Bývalá playmate a moderátorka razantně změnila svůj šatník a fanoušci jí za to tleskají. Čím si vysloužila tolik pochval?

Když to máš, tak to ukaž, je věta, kterou se v minulosti Lela Ceterová dozajista řídila. Od té doby, co uvádí vlastní talk show na TV Barrandov, se ale její přístup k oblékání výrazně proměnil. Plavovláska nyní vsází na elegantní kousky a pomalu začíná přecházet k heslu, že méně je více. Fanoušci jejího instagramového profilu si změny ihned všimli a manželce MMA zápasníka Karlose Vémoly (37) dávají najevo, že je to posun k lepšímu. „Prosím, zůstaňte u takového stylu, velmi vám to sluší!“ reagují fanynky na Lelinu proměnu.

Máma Lely Vémolové promluvila: Jaký je Karlos zeťák?

Video se připravuje ...

Jiní podotýkají, že od posledního skandálu, který se týkal jejího manžela a mladé pornoherečky, působí Lela více vyrovnaně a zdá se být konečně maximálně spokojená. „Ty jsi čím dál hezčí a vypadáš, že jsi šťastná! Moc ti sluší tahle změna," cituje další fanynku web eXtra.cz. Důvodem, proč Lela nově vsadila na jednoduchou eleganci, může být i právě její talk show. Ať už se pro změnu rozhodla sama, nebo se svěřila do rukou stylistů, jisté je to, že skutečně prokoukla!

Svou svatební noc prožili Vémolovi v Žižkovské věži.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
18. 2. 2023 • 23:44

Holka se musela zbláznit, on v našem státě snad už není ani jeden člověk normální, ale co ta pusinka, to je jak peřina přes plot!

adam.jacques
18. 2. 2023 • 12:44

:Tahle tuba silikonu má nějaké fanoušky? Svět se zbláznil...

marjanka
18. 2. 2023 • 09:06

fany22
17. 2. 2023 • 14:39

Než začala s těmi příšernými plastikami, byla to hezká holka.

illenne
17. 2. 2023 • 09:23

Myslím si, že jsem dostatečně inteligentní, abych si udělala vlastní názor. Dalo by se to říci krátce, tedy rozhodně nešílím. Ta hrozně velká prsa nejsou nic hezkého, další zákroky, to samé. Až jednou někdo z rodiny objeví její fotky před těmi nesmyslnými zákroky, budou se ptát, kdo to je. Jméno Lenka je moc hezké, Lela mi nic neříká.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.