Poslední hřebíček do rakve pro Lelu: Snový majetek v troskách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Poslední hřebíček do rakve pro Lelu: Snový majetek v troskách

Zvládne Lela Karlosovo další problémy?
Zvládne Lela Karlosovo další problémy? (instagram.com)

Zatímco Karlos Vémola (37) inkasuje rány v kleci, jeho žena Lela (33) dostává jednu nakládačku za druhou mimo oktagon. Kauza s porno královnou Rikou Fane, ihned na to provalení účasti brněnské silikonové barmanky na Karlosovo soustředění v Thajsku a teď to vypadá, že ve Vémolandu brzy zazvoní exekutor. 

Bývalý Karlosův kamarád, Patrik Pejcha, totiž redakci eXtra poskytl svědectví, podle kterého má mít Karlos na krku kupu dluhů, promluvil také o jeho daňových podvodech, anebo o užívání drog. Vémola navíc dluží nemalé peníze i jemu samotnému. 

„Máme spor ohledně tygrů, kde on mě oklamal. Měl dodat papíry a další věci, víc bohužel nemohu říkat. Řešíme to u soudu, kam jsem ho udal i já sám. Soud rozhodl, že mi má vrátit peníze, které mi dluží,“ řekl Pejcha. Ačkoli má dluhy prokázané pomocí hlasových a textových zpráv přímo od Vémoly, k narovnání dluhu ještě nedošlo. 

Karlos Vémola na letišti: Vyzvedla si jej zdrcená Lela

Video se připravuje ...

Za léta přátelství si prý Patrik nevybavuje, že by měl Karlos někdy peníze. Ačkoli dává na odiv svůj luxusní život, má dost hluboko do kapsy. „Nevím, co k tomu víc říct. On teď jen blbě kecá, protože je suchej. Znám ho šest let a toho člověka neznám s penězi. Je to chudák. Dluží za jeden barák v Anglii, kam dnes ani nemůže jezdit z důvodu, že tam má nějaké daňové podvody. Dluží za slavnej Vémoland, dluží za auta, za všechno. Nepamatuju si ho s penězma,“ nešetřil jej Pejcha.

Přesto mu nabízí řešení - vyzval ho k zápasu v kleci, za který mu nabídl milion korun a stažení soudní obžaloby. Moc ale nesází na to, že by jej Vémola porazil. „Není to pro mě velké sousto, myslím si, že dnes už Karlos není velké sousto pro nikoho. Teď už je to spíš kašpar. Tolik ostudy v téhle republice neudělal ani Felix s Dádou, oni je fakt překonali,“ řekl k věci Pejcha. 

Je tedy patrně jen otázkou času, kdy dojde trpělivost i Lele. Už jednou Karlose opustila a zařídila si s dětmi bydlení, které následně opustila, aby se mohla za podivuhodných okolností za Karlose provdat. Finanční situace jejího, řekněme manžela, korunovaná četnými nevěrami ale milovnici luxusu nejspíš definitivně srazí na kolena. 

Lela se pochlubila, že Lilinka míří do školky.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
10. 3. 2023 • 17:10

Nesnáším takové lidi, co si hrají na něco a nemají na to, od začátku říkám, že mají myslet na zadní vrátka a oni už jsou bez peněz?

AHel
10. 3. 2023 • 16:39

Paní Lela by se měla probudit...on je divný ale ona také, trochu dětmi "znormálněla" ale třeba ten noc z "Arábie" to si mohla odpustit. No potěš koště.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.