Vémoland v troskách! Karlos na útěku, Lela ostrouhala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vémoland v troskách! Karlos na útěku, Lela ostrouhala

Po návratu z Thajska si Lela Karlose vyzvedla na letišti.
Po návratu z Thajska si Lela Karlose vyzvedla na letišti. (Blesk:David Kundrát/Czech News Center, martin hykl, marek pátek, pavel machan)

U Karlose Vémoly (37) a jeho Lely (33) je zase veselo! Po problémech s celním úřadem i zvěstech o Karlosových dluzích se MMA bijec uchyluje k plánu B. Z Měchenic u Prahy se přesouvá na Mladoboleslavsko. Už tu koupil 5000 metrů čtverečních a dobře si to pojistil. Lele totiž neříká paní ani centimetr půdy. 

Karlos je v katastru uvedený jako výlučný vlastník. Ornou půdu o snové rozloze blízko přírody měl koupit podle zjištění eXtra za částku okolo 3 milionů a 400 tisíc korun.

U prvního tance novomanželů Vémolových nechyběly ohnivé efekty.

Video se připravuje ...

„Tak jsem klukům zase vykládal, jak už nám to naše bydlení začíná být trochu malý. Poslali katalog jejich domů, tak už koukáme a vybíráme, co by se nám líbilo. No něco hodně velkýho, pro nás, děti i zvířata. Naštěstí dělají vedle typových domů i individuály. No, není to v současnosti jednoduchý začít stavět. Tady se mi líbí, že vám jednotlivé díly domů přivezou na pozemek, do pár dnů je složí dohromady a dům je na světě. Navíc tohle bydlení směrem k přírodě se mi začíná fakt víc a víc líbit,“ oznámil Karlos na Instagramu.

Vyvstává tak otázka, kde vůbec Vémola bere peníze. Jak už jsme informovali, má mít dluhy, kam se podívá, o čemž podal svědectví jeden z jeho bývalých přátel. „Nevím, co k tomu víc říct. On teď jen blbě kecá, protože je suchej. Znám ho šest let a toho člověka neznám s penězi. Je to chudák. Dluží za jeden barák v Anglii, kam dnes ani nemůže jezdit z důvodu, že tam má nějaké daňové podvody. Dluží za slavnej Vémoland, dluží za auta, za všechno. Nepamatuju si ho s penězma,“ řekl Patrik Pejcha, který s Karlosem aktuálně vede soudní spor o miliony. 

Vémolova "thajská aféra": Lela si na Karlose počkala na letišti

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.