Radikální změna vizáže! Proč si Vondráčkovou pletou s Kostkovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Radikální změna vizáže! Proč si Vondráčkovou pletou s Kostkovou?

Lucie Vondráčková v novém účesu na vernisáži Mistři renesance.
Lucie Vondráčková v novém účesu na vernisáži Mistři renesance. (profimedia.cz)

Zpěvačce Lucii Vondráčkové (42) neustále chodí lichotivé komentáře, které vyzdvihují její mladistvý vzhled. Tentokrát ale s volbou účesu šlápla vedle a rychle poznala, jak se ti samí lichotníci promění v nekompromisní kritiky.

Na zahájení umělecké výstavy Mistři renesance v Mánesu zpěvačka nemohla chybět a nutno dodat, že samotnou výstavu tak trochu zastínila a veškerou pozornost strhla na sebe. Důvodem je nový účes, kterým zaskočila nejen většinu přítomných, ale i své příznivce na sociálních sítích.

Vondráčková poprvé »dostala košem«: Proč mladý bijec nepřišel?!

Video se připravuje ...
Zpěvačka překvapila tmavším odstínem vlasů i jejich stylizací. S vyfoukanou hřívou a delší patkou působila dojmem, že vyšla ze stroje času z let osmdesátých, a ačkoli jsou tyto návraty minulých trendů obvykle vítány a naopak působí svěže, u Lucky to tak zcela neplatí, což dali najevo i její fanoušci na sociálních sítích. „Za mě určitě NE – usedlá teta!“ okomentovala zpěvaččinu novou image na Instagramu jedna ze sledujících. „Vypadá to jako špatně nasazená paruka,“ myslí si další. Některým se nelíbila ani tmavší barva, která mnohdy omlazuje. „Blondýnka super, tmavá ne,“ ohodnotila změnu sledující Jolana.

Hynek Čermák a Lucie Vondráčková: Co je svedlo dohromady?

Video se připravuje ...

Někteří ve Vondráčkové viděli herečku a moderátorku Terezu Kostkovou (46), jejímž poznávacím znamením jsou tmavě hnědé vlasy k ramenům. „Úplná Tereza Kostková!“ tvrdí sledující Barbara, s níž mnozí souhlasí. Přestože se někteří zpěvačky zastávají, většina je toho názoru, že nový účes zpěvačce přidal léta, která fanoušci mají obvykle ve zvyku Lucce ubírat…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.