Vojnar kápl božskou! Podvod s Vondráčkovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vojnar kápl božskou! Podvod s Vondráčkovou?

Petr Vojnar promluvil o životě po rozchodu s Lucií Vondráčkovou.
Petr Vojnar promluvil o životě po rozchodu s Lucií Vondráčkovou. (archiv)

Už od první chvíle, kdy se dali Petr Vojnar (46) a Lucie Vondráčková (42) dohromady, měla řada lidí pochybnosti o tom, jestli jde jen o hodně divný románek, anebo promyšlený kalkul, který má pomoct k propagaci nové písně od rappera Raega. Teď už je konečně jasno. Vojnar promluvil. 

Dvojice se dala do kupy někdy na začátku minulého roku, údajně mezi nimi měla přeskočit jiskra při natáčení klipu, kde si režie vyžadovala jejich významnou blízkost, ta se evidentně oběma zalíbila, že ji přenesli i do osobního života. I když - těžko říct, zda doopravdy.

Pár se spolu sice ukazoval na akcích veřejného charakteru a vystupoval jako jedno tělo a jedna duše, odpovědi na otázky na tělo týkající se společného života, budoucnosti, hodnot, anebo jen toho, kdo má co na druhém rád, což by měl umět specifikovat každý zamilovaný na svém protějšku, však budily mnoho otazníků. Oba totiž odpovídali dost neurčitě a vyhýbali se konfrontacím.

Petr Vojnar otevřeně o lásce po Lucii: S kým moderátor tráví svůj volný čas?

Video se připravuje ...

Když už byl klip venku a nasbíral kýžená shlédnutí, Vondráčková oznámila na sociálních sítích cosi o tom, jak se láska přelila v přátelství. Následně byla až neuvěřitelně nápadně zachycována ve společnosti jiných mužů, jakoby to mělo odvést pozornost od minulosti s Vojnarem.

Trvalo dlouho, než se k rozchodu oficiálně vyjádřili - donedávna. Moderátor už to nevydržel a vztah se zpěvačkou nazval nepovedenou akcí. „Už se k té akci nebudu vyjadřovat. Udělal jsem chybu, raději už budu mlčet,“ doplnil. Bylo vše tedy předem domluvené?

Vondráčková a Vojnar se rozešli? Chladná slova otráveného moderátora!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libi
15. 2. 2023 • 19:05

Diblík Vondráčková, Vojnar byl kalkul,tak si nahrabla kluka, který by mohl být jejím synem

illenne
12. 2. 2023 • 21:25

Nevím, proč měla být nesympatická. Každý jsme nějaký, naopak. Je vzdělaná, umí cizí jazyky, sympatická.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.