Jaká Vondráčková? Vojnar se oklepal a toká s jinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jaká Vondráčková? Vojnar se oklepal a toká s jinou!

Petr Vojnar promluvil o životě po rozchodu s Lucií Vondráčkovou.
Petr Vojnar promluvil o životě po rozchodu s Lucií Vondráčkovou. (archiv)

Z rozchodu si těžkou hlavu nedělal a asi se jednoduše rozhodl jít dál. Moderátor Petr Vojnar (46) už má za svou expartnerku Lucii Vondráčkovou (42) náhradu.O úplně „novou“ známost ale nejde.

Vojnar prožil s Vondráčkovou několikaměsíční románek. Nakonec jim ale vztah nebyl souzený, neklapalo jim to a nebyla jiná možnost, než ho ukončit. Sám ale moderátor dlouho nezůstal. Vrátil se totiž ke své bývalé přítelkyni Lence.

Petr Vojnar otevřeně o lásce po Lucii: S kým moderátor tráví svůj volný čas?

Video se připravuje ...

„Ano, je to pravda. Jak už jsem ale avizoval po rozchodu s Lucií, ke svým vztahům se už vyjadřovat nechci. Tak to prosím respektujte,” svěřil se Petr pro eXtra.cz. Pauza údajně partnerům prospěla a jsou si teď bližší, než kdy předtím.

Vojnar začal s Lenkou randit v roce 2019 a vydrželo jim to až do loňského jara. Tehdy se moderátor zakoukal do Vondráčkové a bylo vymalováno. Tak snad to Petrovi napodruhé s jeho staronovou láskou vyjde a bude konečně šťastný.

Lucie Vondráčková: Na 1. máj jsem úplně zapomněla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
24. 10. 2022 • 11:24

To už je trapné, hlavně řeči o pauzách, chodí spolu rok a potřebují pauzu, dnes žádný vztah nevydrží na celý život?, hlavně v jejich letech?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.