Lucie Vondráčková (42): SVATBA JEJÍ NOVÉ TCHYNĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Vondráčková (42): SVATBA JEJÍ NOVÉ TCHYNĚ!

2022, Zdeněk a Lucie si prý velmi rozumějí.
2022, Zdeněk a Lucie si prý velmi rozumějí. (Foto Instagram.com, ara)

Zápasník, a mamánek? Zdeněk Polívka (24), který je zamilovaný do Lucie Vondráčkové (42), to v životě neměl lehké. Devět sourozenců, šikana ve škole, smrt otce, nemoc srdce...

O to víc lpí na rodině. Nyní se pochlubil 7 let starou svatební fotografií své maminky, možné Lucčiny tchyně. Přes práh ji nenese ženich, ale syn! Se Zdeňkem to Lucka vyhrála, je to totiž kluk se srdcem na správném místě. Zažil si toho za svůj krátký život opravdu hodně.

Táta byl ležák

„V šestnácti letech jsem měl dlouhodobě nemocného otce a přišel jsem o něj. Byla to složitější situace, mamka měla už přítele a můj otec byl dlouho ležák,“ vzpomíná Zdeněk, jehož táta trpěl Alzheimerovou chorobou. „Já ho normálního ani nezažil. Dnešní matčin manžel se v tu dobu staral i o mého otce a za to si ho vážím,“ svěřuje se Polívka v rozhovoru pro Oktagon MMA.

9 sourozenců

Zdeněk vyrůstal v početné rodině. „Mám sedm sester a dva bratry. A ještě dvě nevlastní sestry a dva nevlastní bratry. Nejstarší sestra je o jedenáct let starší,“ vypočítává zápasník. Mezi sourozenci byla velká soutěživost. „Hodně dětí, všichni se chtějí zavděčit matce, samozřejmě taky ta rvavost. Velká rodina funguje jinak. Funguje to jako smečka,“ vzpomíná Zdeněk na dětství.

Lucie Vondráčková: Proč myslí, že to letos ve Slavíkovi nedopadlo?

Video se připravuje ...

Zažil šikanu

Na základní škole v Jičíně, kam se přestěhovali, navíc zažil šikanu. „Nebyly to ty nejlepší okamžiky. Byl jsem kluk bez sebevědomí. Dost jsem si to nechával líbit,“ říká zápasník MMA. 

Lucka? Zodpovědná láska!

„Zamilovaný jsem, našel jsem pokoj a mír. Je to taková ta zodpovědná láska. Úplně ve všem jsme si sedli. Jsme nej kamarádi, bavíme se o všem a nehádáme se. Přítelkyně mě podporuje, chodí na všechny zápasy,“ takto se Zdeněk rozplýval na začátku vztahu s Lucií Vondráčkovou. „Mám všechno, co jsem si vždycky přál. Doufám, že to vydrží, máme dost plánů a těším se na to, co se všechno uskuteční,“ říká dnes.

Zamilovaná Lucie Vondráčková: Pravda o vztahu s o 18 let mladším bijcem!

Video se připravuje ...

Hrozila mu operace

Kolem dvaceti let měl Zdeněk zdravotní problémy se srdcem. „Menší srdeční slabost. Při tréninku mi praskl bubínek, v uchu mi šumělo a s kombinací s léky a to oslabení... Zjistili mi, že mám něco s chlopní. Jako dvacetiletý jsem měl jít na operaci. Bral jsem i ze začátku léky na tlak,“ prozrazuje Polívka s tím, že mu lékaři nedoporučovali pokračovat. Dnes už prý žádné problémy se srdcem nemá.



Přečtěte si
AHel
15. 12. 2022 • 10:41

Paní Vondřáčková, vzpamatujte se, 24 letý kluk z podivné rodiny, to je Váš katastrofický výběr, vy musíte být zodpovědná vůči svým dětem, nikoliv k zápasníkovi, jen zírám, kazíte si pověst i všechno ostatní, co jste vybudovala...já vím, že si řeknete, na světě jsem jen jednou, ale člověk nemůže mít všechno!.

lekno
14. 12. 2022 • 18:33

Nikdy bych si neplatila chlapa pro intimní styk. Muž, co se k tomu dá pro prachy nebo jiné slíbené výhody, v mých očích už není skutečný muž - stal se otrokem a jeho čest odletěla do věčných lovišť..

AliAlice
14. 12. 2022 • 17:58

Komediantka.......

lekno
14. 12. 2022 • 12:25

Zodpovědný vztah.. Nehodilo by se spíše ŕíct - utajený vztah ? Ona si fakt myslí, že jí každý skočí na ty řečičky a přeslazené úsměvy ? Podle mě, movitá panička není z těch, co by neměli problém s odříkáním si „chleba“. A taky myslím, že nemá ve zvyku si dlouho odříkat vyhlédnutý krajíc, když ho tvrdě chce.. Už se předvedla veřejně víckrát a to nepočítám do toho tajné akce. Hromotluk - určený pro veřejnost. Pro soukromí – jiná káva. Divadlo až do konce..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.