Vondráčková 3 roky po rozvodu s Plekancem: NOVÝ MILENEC! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vondráčková přiznala milence: Červenám se, když o tom mluvím

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Blesk:David Kundrát/Czech News Center)

Že by to byl konečně ten pravý? Lucie Vondráčková (42) tři roky po rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem (39) hlásí do světa, že je zamilovaná! Kdo je tím šťastným, si zatím nechává pro sebe, ale může se jednat o slovenského hudebníka Marka Vosse (35).

„Užívám si stav zamilovanosti, je to to nejhezčí období. Jsme tak nějak všichni spokojení a šťastní,“ přiznala deníku Aha! zpěvačka. A pak s potutelným úsměvem dodala: „Červenám se, když o tom mluvím... Už dost!“ Kdo je pan Božský si zatím nechává pro sebe. „Už jsem toho o svém soukromí řekla dost, ale třeba brzy přijde chvíle, kdy se to dozvíte,“ netajila se Vondráčková na otevření fitness centra v pražském obchodním centru Chodov.

Lucie Vondráčková září: Užívám si stav zamilovanosti, svěřila se!

Video se připravuje ...

„O mně je známo, že ráda chodím pěšky a na tom se nic nezměnilo. Navíc každé ráno cvičím sestavu posilovacích cviků, hodně tancuji, takže s postavou nemám problém,“ prozradila, jak se udržuje v kondici maminka desetiletého Matyáše a sedmiletého Adama, jejichž otcem je hokejista Plekanec. Zpěvačka se naplno věnuje své kariéře, nedávno natočila další videoklip a objeví se v několika televizních seriálech.

Lucie Vondráčková: Na 1. máj jsem úplně zapomněla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
27. 9. 2022 • 16:27

To je pravda. Nikdo nenutí.. Dodám na závěr kvůli objektivitě, že navzdory všemu, co se zde popsalo a taky proto, co napsala ella – si já nemyslím, že by její otec nic nedokázal v životě. Je přece autorem hudby více písní pro LV a ta hudba není nejhorší – alespoň mně se docela líbily některé její písně – ty pomalejší romantické. Jeho melodie se hodily k tehdejšímu věku LV. Je hud. skladatel a něco dokázal, má za sebou hezkou hudební tvorbu. Bylo by zřejmě veřejnosti sympatické, kdyby jejich rodinné vztahy byli rovněž tak hezké – jako ta jeho hudba..

pea.p
26. 9. 2022 • 16:26

Pak tedy nechápu co děláte právě tady. Čtete dobrovolně článek o Vondráčkové a dobrovolně ho komentujete. Nikdo Vás přece nenutí o ní číst či její život komentovat.

Dianthos
26. 9. 2022 • 07:45

Ať se miluje s kým chce. Je svobodný člověk. Ale ať neděsí zkažením hned několika seriálů svou přítomností! Na ní a na Žilkovou, které se v době rozvodu zachovaly jako stejné hydry, není ve filmech příjemný pohled. Vzbuzují negativní emoce a tím znehodnocují ta díla, ve kterých hrají.

picoda
25. 9. 2022 • 23:46

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.