Dusno s Plekancem a Šafářovou? Reakce EX-Lucie mluví za vše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Dusno s Plekancem a Šafářovou? Reakce EX-Lucie mluví za vše!

Synové Matyáš a Adam strávili nějaký čas u otce Tomáše Plekance. Nyní se vrátili zpět k mamince Lucce Vondráčkové
Synové Matyáš a Adam strávili nějaký čas u otce Tomáše Plekance. Nyní se vrátili zpět k mamince Lucce Vondráčkové (Instagram, Marek Pátek, archiv, Sport: M. Beránek)

Co rodiče i po rozchodu nadále spojuje, jsou děti. Pro jejich spokojenost je určitě lepší hodit dřívější spory za hlavu a společně se soustředit na budoucnost. Bývalým manželům, hokejistovi Tomáši Plekancovi (39) a zpěvačce Lucii Vondráčkové (42), se to, zdá se, po letech konečně podařilo.

Kladenský hokejista Tomáš Plekanec před pár dny sdílel na svém instagramovém profilu roztomilou fotku svých čtyř ratolestí, kterou doplnil o milý popisek. „Tak doufám, že tahle partička zůstane stejnou partičkou napořád,“ pronesl své přání úspěšný hokejista. Snímek chytl za srdce nejen Tomášovu současnou manželku, bývalou tenistku Lucii Šafářovou (35), či jeho příznivce, ale i jeho bývalou manželku Lucii.

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni

Video se připravuje ...

Ať už mezi sebou měli v minulosti jakékoli spory, na štěstí a spokojenosti svých dětí se bezpochyby shodují. A že je válečná sekera zřejmě již nadobro zakopaná, dokázala i Lucčina reakce na snímek, který dokonce přesdílela na svém profilu a bývalého manžela označila jako autora snímku.

„Krásně jste to celé zvládli kluci moji. Jsem na vás pyšná. Láska je,“ napsala ke stejnému snímku Lucie Vondráčková, jak informoval web isport.blesk.cz. Fanoušky tato reakce velmi potěšila, a tak se zdá, že všechno zlé je přeci jen pro něco dobré.



Přečtěte si
Dianthos
1. 8. 2022 • 12:10

Děti jsou vychované, protože je rodiče vychovávají. Všichni rodiče. Ať už otec s macechou, nebo matka.

Dianthos
1. 8. 2022 • 12:06

Ano, tyto děti prožily rozvod rodičů obzvláště bolestně. Díky jejich hamižné matce, které šlo více o peníze, než o psychické zdraví svých dětí. Ona je izolovala od otce, od jejich babičky, pomlouvala před nimi otce i jeho novou přítelkyni. Dělala všechno proto, aby jim zničila vztah.
Přesto to ty děti zvládly a jsou v rodině svého otce šťastné. Tak hlavně, že je za to na ně Vondráčková pyšná, když už na sebe být rozhodně nemůže.

fany22
28. 7. 2022 • 13:27

Borka, Vy jste opravdu utrápená osoba. Tolik Vám leží na srdci počet nemovitostí, které Plekancovi vlastní! A kdo tam bude uklízet, a jestli jim to máte závidět, a jestli jsou ty domy dle Vašeho vkusu, teď zase ty dovolené, je mi Vás až líto.
Kolik že bylo Matyášovi, když ho Vondráčková lomcovala až z Kanady do Čech kvůli úplně zbytečnému natáčení? A na place ho pak hlídali cizí lidi?
Nebo když přiletěla kvůli Slavíku?
No nic. Oni si žijí po svém, o děti se starají skvěle, a že jsou šťastní, s tím se budete muset smířit.
Jinak - protože jste obvykle v diskusi první, abyste si prskla tu svou jedovatou slinu, teď opět , je od Vás nebetyčná drzost umravňovat ostatní, že se nemají starat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.