Šafářová a Plekanec: Stěhování kvůli nemoci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šafářová a Plekanec: Stěhování kvůli nemoci

Tomáš Plekanec s Lucií Šafářovou si splnili sen.
Tomáš Plekanec s Lucií Šafářovou si splnili sen. (Instagram)

Bývalá tenistka s hokejistou se před časem nastěhovali do vilky v pražských Třebonicích. Proč právě tahle adresa v odlehlé části metropole? Tomáš Plekanec (39) to má mimo jiné blíže do kladenských Kročehlav, kde žije jeho nemocná maminka. 

„Moje maminka onemocněla a rádi bychom jí s celou rodinou byli nablízku. Vím, že ji naše přítomnost hodně pomůže. Tituly a sportovní kariéra nejsou všechno," napsal Tomáš Plekanec na Instagramu. Spolu s Lucií Šafářovou (35) proto nelitovali výdajů a za necelých 26 milionů pořídili zmíněný dům. 

 Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová v pořadu 7 pádů Honzy Dědka:

Video se připravuje ...

Jak píše Rytmus života, v ceně je vedle vilky pozemek o výměře 690 metrů čtverečních a garáž pro dvě auta. Nechybí ani veliká terasa krytá pergolou a samozřejmě krytý bazén. Ač dům nepůsobí ohromným dojmem, skrývá tři koupelny!

Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem nechali fanoušky nahlédnout do svého domova:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Adrianat
25. 7. 2022 • 18:37

Číta, všetko Číta, ale zas musím uznať ze chlapcov spoluvychovala slušne a sú zlati

borka30
24. 7. 2022 • 12:36

Huga, přečti si o kom ten článek je. Po přečtení tvého příspěvku, jsi sprostá a páchneš ty.. Psát někomu takovéto slova? Divím, že tě nesmažou. Ti dva sportovci nám ukazují jak jsou bohatí, vysmívají se nám?

Huga
23. 7. 2022 • 18:16

A jak ty víš, že jsem bezdětná závistivá stará panna, co žije na ubytově? Na tohle mi odpověz ty odporná svi.ně. O Vondráčkové ví každý, že je vych.caná netalentovaná rádoby umělkyně, co zpívá sra.ky a hraje taky srač.ky, chamtivý pokrytec do morku kostí. Ty o mně nevíš nic. Brzy tě smažou, tak jako tolikrát, ale objevíš se znovu pod jiným nickem, ale pořád stejně odporný. Už se s tebou mazat nebudu, ty lejno, páchneš i z toho monitoru. Zalez a zdechni, špíno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.