Šafářová (35) zatlačená do kouta: Svědomí mám čisté, tvrdí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šafářová (35) zatlačená do kouta: Svědomí mám čisté, tvrdí

Lucie Šafářová se brání, že manželství Vondráčkové nerozvrátila.
Lucie Šafářová se brání, že manželství Vondráčkové nerozvrátila. (Foto: Robert Klejch, Pavel Machan,Michal Beránek (Sport))

Nevydařené manželství zpěvačky Lucie Vondráčkové (41) a hokejisty Tomáše Plekance (39) mělo nepříjemnou dohru v podobě rozvodových tahanic. Na povrch tehdy vypluly citlivé informace, které si ani jeden nenechával pro sebe. Jaký mají spolu bývalí manželé po těchto nepříjemných zkušenostech nyní vztah?

Rozvod Tomáše Plekance a Lucie Vondrářčkové nepatří mezi ty klidnější. Oba svými výroky přilévali olej do ohně a zdálo se, že se snad již nikdy na ničem neshodnou. Situaci nepomohl ani fakt, že si v tomto krušném období našel veterán z NHL novou partnerku, tenistku Lucii Šafářovou. Jejich vztah byl pro Vondráčkovou dostatečným argumentem, kterým si dodnes odůvodňuje rozpad vztahu. Šafářová se s tímto názorem rozhodně neztotožňuje.

„Ti, co mě znají, vědí, že bych ničí manželství nikdy nerozvrátila. Svědomí mám čisté,“ cituje bývalou tenistku web ženy.iprima.cz. Kdo si však myslel, že napětí mezi nimi bude přetrvávat, musí být nyní překvapen. Kauza vzala za své a zůstala v minulosti. Dnes se všichni tři vzájemně respektují a přejí si jen to dobré. „Teď jak to sleduju, si k sobě Tomáš vybral správně. Funguje jim to spolu hezky a držím jim palce. Já ničeho nelituji, prožila jsem s Tomášem moc krásných osm let,“ zhodnotila zpětně události Vondráčková.

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni

Video se připravuje ...

I jejich synové si na nevlastní maminku zvykli. „S kluky od Tomáše mám perfektní vztah. Říkají mi teta Šafi,“ pochlubila se tenistka, která je pyšnou maminkou malé Leontýnky. Brzy se však i ona stane dvojnásobnou maminkou. Přesně na Štědrý den totiž s manželem Tomášem oznámili radostnou novinu: „My máme jeden malý dáreček na cestě a moc se na něj všichni v příštím roce těšíme,“ napsala tehdy pod snímek u vánočního stromečku. Lucie Vondráčková naproti tomu musí patrně překousnout další rozpad vztahu.

Lucie Vondráčková opět bez Vojnara: Je to ještě její kluk?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5557212
13. 2. 2022 • 15:21

nemuže si umazat něco co nemá

fany22
8. 2. 2022 • 16:31

nemocna- Plekanec měl nějakou manželku? Nebylo to k poznání. Leda tak v občance. Ale mě spíš baví, že když ta nechutná lhářka prohlašovala, že žádné neshody neměli, že žila tedy asi s dvojníkem, Vy tady teď teď fňukáte, jak zlá Šafářová využila jejich neshod a urvala Plekance Rozpor, ne? A chápete, že z dobrého vztahu se jen tak neodchází? Ovšem - manželstvozkázka - je fakt dobrý slovo. To je něco jako láskonáruč u cizího dítěte, invaze lásky, láskodynamika a láskověty, že?
Proboha, má Lucie Vondráčková ve své stáji aspoň pár normálních lidí?
I když - přát někomu těžkou nemoc ( Zápalková Střešinková, Šterová), a těžký porod, může jen taková spodina, jako Vy. A jako tam u vás většina. Co čekat.

-bello-
7. 2. 2022 • 21:18

borka30
-------
Do Lucie Vondráčkové si tady klidně kopnu! S hajzlíky to jinak nejde !
Co s tím uděláš?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.