Vondráčková je prý na odvykačce, byla na tom opravdu takhle zle? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vondráčková je prý na odvykačce, byla na tom opravdu takhle zle?

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (profimedia.cz)

Mnoho lidí si pod jménem Lucie Vondráčková (41) představí především hudebními cenami ověnčenou zpěvačku. Jak u nás v Česku, tak i za velkou louží ale prorazila i jako herečka. Na vlastní kůži tak poznala, že pro role se musí leccos přetrpět, a to i to, co je člověku proti srsti.

O svých zkušenostech s návykovými látkami se zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková rozpovídala v rozhovoru pro ženský web Lifee.cz. Vyzpovídala ji koleygně z herecké branže, herečka a moderátorka Miluška Bittnerová (44), která s otázkami rozhodně nechodila kolem horké kaše. Došlo i na téma návykové látky, s nimiž má bývalá manželka Tomáše Plekance (39) několik zkušeností. Ačkoli se jim snaží po celý život vyhýbat jako čert kříži, filmové či divadelní role si žádají své oběti.

„Když jsme točili film Post Coitum s Jurajem Jakubiskem, tak jsme měli nějakou scénu s Richardem Krajčem. A on říkal: 'Musíte si dát trávu a musíte ji tam jako kouřit.' Myslím, že jsme ji tam tehdy kouřili. A ještě mi dali něco, čeho jsme se nadýchali, a potom jsme se celou dobu smáli," zavzpomínala na bouřlivé natáčení Vondráčková.

Lucie Vondráčková opět bez Vojnara: Je to ještě její kluk?

Video se připravuje ...

V divadelním představení, v němž kdysi vystupovala s bratry Dlouhými, zase musela kouřit cigarety. Donutit se zapálit si byl pro ni velký oříšek. „Chodili jsme s Michalem (Michal Dlouhý (53), herec, pozn. red.) a on kouřil asi čtyřicet cigaret denně. Mně to prostě nepustilo dovnitř. To je něco jako bublinková voda, že tě to nepustí," popisuje nepříjemnou zkušenost s cigaretami.

Oproti svým kolegům, kteří chodili po představení na mejdany, se držela na uzdě. Ačkoli byla ráda ve společnosti, k dobré náladě jí stačil tanec. „Někdo pil a kouřil, někdo tancoval. Já jsem protancovala celé mládí," vysvětluje Vondráčková. Za ta léta navíc přišla na osvědčený trik, jak odbýt veškeré nabídky na drink. „Když někdo mermomocí potřebuje vědět, proč si nedám, tak říkám, že jsem na odvykačce. A tam je respekt. Protože když tohle řekneš, tak to už jsi na tom asi byla zle," prozradila svou fintu Lucie Vondráčková, která tímto prohlášením pravděpodobně mnohé vyděsí, problém to však vyřeší. 

Vondráčková a Vojnar se rozešli? Chladná slova otráveného moderátora!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Ladislav58
8. 3. 2022 • 06:49

Lucie Vondráčková je asi další z řady celebrit, která neunesla ztrátu místa na výsluní. Jako mladá byla skvělá herečka i zpěvačka. Ovšem po rozchodu s Plekancem to s ní jde od desíti k pěti. Střídá chlapy jak ponožky a chlubí se tím - pomalu se z ní stává "běhna", když se směje do objektivu, tak je to většinou strojený smích a teď ještě alkohol? Je mi jí upřímně líto. Je to pěkná ženská a je jí škoda. Ale jak se říká: "Kdo chce kam, ...".

borka30
4. 3. 2022 • 12:57

OkoloHradce - zakaboněná jsi ty. Lucka je krásná, příjemná, upřímná mladá žena. O tobě se to říct bohužel nedá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.