Truchlivé přiznání Vondráčkové pálí mosty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Truchlivé přiznání Vondráčkové pálí mosty

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Foto Aha! – Marek Pátek, Profimedia.cz)

Zpěvačka Lucie Vondráčková už o životě něco ví, zanedlouho oslaví 42. narozeniny. V pořadu Život ve hvězdách se rozpovídala o svém soukromí. Mimo jiné i o tom, proč už se neuvidí se slavnou tetou a kdo byl osudovým mužem v jejím životě. 

V posledních měsících byla spojována s moderátorem Petrem Vojnarem (45), lásce ale patrně ještě před Vánocemi zazvonil umíráček. Teď se šušká, že tvoří pár s hercem Jaromírem Noskem (44). To měl ostatně potvrdit pro magazín Sedmička i dobře informovaný zdroj. Ten k tomu uvedl: „Jsou spolu, ale je to tajné, protože Nosek ještě neukončil svůj oficiální vztah. Inu mužů se okolí motá několik. Ten osudový byl ale jen jeden - Tomáš Plekanec (39). „Určitě je osudový, protože nám osud nadělil takhle v této konstelaci naše dva syny, takže si myslím, že to už nikdo nezmění,“ vyjádřila se Vondráčková k bývalé lásce. 

Lucie Vondráčková: Vánoce? Letos je to tristní...

Video se připravuje ...

S nadhledem bere i svár v rodině Vondráčkových. Je přesvědčená, že už svojí tetu Helenu, která pro ni byla odmalička obrovským vzorem, nikdy neuvidí. „Já si myslím, že to nikdo neočekává a že to je uzavřené. Já jsem se naučila, že tam, kde jsou dveře zavřené, tam se člověk nemá dobývat. A to se netýká jenom rodinných konstelací, ale i spolupracovníků. Někdy jste na stejných vibracích a osud vás dá dohromady, a někdy vás zase rozdělí. Takže já to tak beru,“ řekla k narušeným vztahům v rodině. 

Petr Vojnar o vztahu s Luckou Vondráčkovou: Budoucnost je nejistá, přiznal

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.