Jak vychází Šafářová se syny Plekance? Tyhle vztahy mohou být komplikované, tvrdí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jak vychází Šafářová se syny Plekance? Tyhle vztahy mohou být komplikované, tvrdí

Vondráčková musí být příjemně překvapená
Vondráčková musí být příjemně překvapená (Foto ara)

Bývalá tenistka Lucie Šafářová (34) čeká s hokejistou Tomášem Plekancem (39) už jejich druhého společného potomka. Dceři Leontýnce (2) přibude další bratříček. Jak ale Šafářová vychází se syny Plekance z předchozího manželství s Lucií Vondráčkovou (41)?

Hokejista Tomáš Plekanec očekává dohromady už svého čtvrtého potomka. Z manželství s Lucií Vondráčkovou má syny Matyáše (10) a Adama (6). Jak je Šafářová vnímá a jak spolu všichni vycházejí? „Matyáška s Adámkem máme dvakrát týdně a jeden den mají vždycky odpoledne tenisový trénink,“ svěřila se Lucie deníku Blesk. Dodala taky, že jí dělá radost, jak krásně oba kluci přijali mladší sestřičku.

Lucie Vondráčková opět bez Vojnara: Je to ještě její kluk?

Video se připravuje ...

„Dokážu si představit, že tyhle vztahy mohou být hodně komplikované, a o to jsem radši, že my to máme v pohodě. Leontýnka brášky zbožňuje a oni se k ní chovají strašně hezky. Kluci jsou opravdu moc hodní a empatičtí. Díky nim je to hodně v pohodě,“ dodala šťastná Šafářová. Jejich rodinné vztahy se mohou zdát na první pohled komplikované, ale ve skutečnosti jim všechno krásně funguje.

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
fany22
6. 5. 2022 • 15:11

Každý tomu normálně rozumí. Jen Adrianat nenapsala velké písmeno u jména Sekáč, a borka to tedy záměrně přehlédla, aby se nemusela vyjádřit k obsahu.
Vždyť Sekáč, Ujfaluši a jiní, ti přece neexistovali.

Dianthos
26. 4. 2022 • 22:11

Nevím proč si myslím, že bude tenista. U hokeje ho nějak nevidím.

Dianthos
26. 4. 2022 • 22:08

Borka, to je otázka inteligence, porozumět Slovenštině.

Dianthos
26. 4. 2022 • 22:04

Hezký klip, sluší jí to. A říká tam přesně to, co celou dobu. Sportovci si navzájem fandí. Ona jemu, když je v Montrealu, on jí když si udělal výlet do New Yorku.
Na rozdíl od Vondráčkové, která popírá sama sebe a už se vůbec nevyzná v těch svých lžích, tito dva říkají stále totéž. Takže zřejmě pravdu.

Dianthos
26. 4. 2022 • 21:51

Uživatel_5457057 - poněkud trapné někomu takto lustrovat soukromý život.
Každá špičková tenistka vám řekne, jak je těžké si vybudovat a udržet vztah při jejich pracovním vytížení. Vztahy na dálku prostě dlouhodobě nefungují.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.