Prokletí sportovkyň? Těhotná Šafářová má pro strach uděláno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prokletí sportovkyň? Těhotná Šafářová má pro strach uděláno

Lucie Šafářová
Lucie Šafářová (Reprofoto Česká televize)

Během uplynulých svátků oznámila Lucie Plekanec Šafářová, že je znovu v očekávání. Přitom už první porod partnerky Tomáše Plekance (39) nebyl zrovna procházkou růžovým sadem. Je to prý úděl sportovkyň!

„Krásné Vánoce a svátky vám všem! Ať jsou klidné, plné lásky a splněných přání! My máme jeden malý dáreček na cestě a moc se na něj všichni v příštím roce těšíme!" napsala na sociálních sítích Lucie Šafářová (34). I když od porodu dcerušky Leontýnky uběhly dva roky, manželka Tomáše Plekance má dosud v živé paměti jeho nelehký průběh. Vrcholové sportovkyně to prý tak bohužel mají, protože jsou hodně osvalené.

Magazín Maminka

„Svaly mě nechtěly pustit, tělo se nechtělo uvolnit, i když jsem se snažila, a přestože mi dávali různé přípravky na podporu uvolnění. Už to vypadalo, že to ve finální fázi půjde do císaře, ale nakonec jsem porodila spontánně. Malá byla trošku fialová, asi tu cestu neměla úplně jednoduchou, ale jsem hrozně ráda, že se narodila přirozenou cestou," přiznala Lucie v magazínu Maminka s tím, že nakonec došlo na epidurál.

Šafářová převzala ocenění po Vondráčkové. A Špaček o boji s rakovinou

Video se připravuje ...

„Porod byl dlouhý a tělo nechtělo povolit. Předem jsem si říkala, že uvidím, jak to půjde, a případně si nechám pomoct, ale když to půjde, ráda bych to zvládla bez léků a chemie. Ale nešlo to," zavzpomínala Šafářová. Do porodnice tehdy dorazili po sedmé ráno a malá se narodila až v půl druhé po půlnoci.

https://www.ikiosek.cz/maminka

Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
10. 1. 2022 • 11:43

Baldedash : Zeptej se svého kámoše Blekotu, když nevíš, on ti to vysvětlí. A nebude tak zatížený na pravopis. Má jiné priority. Duše ho více zajímají jako cenná komodita. Nezapomeň s ním komunikovat vaším společným jazykem - blekotáním. Jde ti to dobře, bla-bla bábo..

lekno
9. 1. 2022 • 17:17

Je tohle tvúj bulvár v tvém osobním vlastnictví, Baldedash ? Že jsem si to nevšimla, to je trapné. Jsou Čechy jako území v tvém osobním vlastnictví také ? Že dle tvého kydu mám z nich rovněž táhnout tam, odkud jsem přišla.. Tak laskavě kroť svou agresivitu do budoucna. A nedělej ze sebe královnu Čechú a českého bulváru, když ji nejsi..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.