Idylka u Plekancových? Pravda o jejich vztazích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Idylka u Plekancových? Pravda o jejich vztazích!

Šafářová promluvila o vztazích mezi dětmi
Šafářová promluvila o vztazích mezi dětmi (Instagram)

Lucie Šafářová (34) a Tomáš Plekanec (39) co nevidět přivítají na světě dalšího potomka. Lucie se přitom nedávno svěřila, že to bude chlapeček. Co na to ale říkají kluci z prvního manželství Adam a Matyáš, které má s Lucií Vondráčkovou (42)?

Podle všeho si Plekanec velmi zakládá na tom, aby v rodině panovala příjemná atmosféra a mezi všemi sourozenci se budoval hezký vztah, i když je od sebe dělí jiné maminky. A stejně tak k dětem přistupuje i Šafářová. Bývalá tenistka se nechala slyšet, že je pro ni naprosto zásadní, aby žádné z dětí necítilo, že má jiné navrch. 

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni

Video se připravuje ...

„Kluci o miminku vědí a taky to nijak neřeší. S Leontýnkou mají skvělé vztahy, rozumí si výborně, což je pro mě to nejvíc. Takže věřím, že to tak bude i s dalším členem rodiny,“ prozradila Super.cz Šafářová. Na brášku se těší i malá Leontýnka, ale zatím si prý ještě neuvědomuje, co všechno to bude obnášet. „Chodí a hladí bříško a říká, že tam je mimi, ale jestli to nějak chápe, to asi ne, na to je ještě malá. Uvidíme, jak se bude tvářit, až bude kluk venku,“ dodala Lucie. 

Situace se uklidnila i mezi maminkami. Není to tak dávno, co Vondráčková Šafářové vysekla dokonce poklonu. „Teď, jak to sleduju, tak si k sobě Tomáš vybral správně, funguje to hezky a držím jim palce. Ničeho nelituji, protože to bylo hezkých osm let,“ prozradila v pořadu Face to face internetové televize Stream.

Šafářová převzala ocenění po Vondráčkové. A Špaček o boji s rakovinou

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Dianthos
26. 4. 2022 • 17:21

Chlubí se, že nenosí podprsenku? Silikony přece drží samy. Ty podprsenku nepotřebují. Proč k nim upoutává pozornost, nechápu.

picoda
17. 4. 2022 • 08:32

fany22
16. 4. 2022 • 18:28

?? Tak děti určitě nerozhodují, s kým bude táta nebo máma žít, a kolik sourozenců budou mít. Ale že se k nim v tátově rodině přistupuje s citem a ohledem na to, aby se nikdo necítil znevýhodněn, je skvělé!
Rozhodně by je tady nikdo nevyměnil za vidinu finančního zisku, jako to provedla nebo spíš snažila se provést svého času jejich vlastní máma.

AliAlice
16. 4. 2022 • 17:28

borka30.. vždycky jak čtu ty tvoje uprdolený kecy,tak seš mě ty hlupačko jedině k smíchu...napadáš všechny,kdo si dovolí mít jiný názor na ty tvoje nenávistný výpady proti rodině Plekance. . ty omezená.chudinko !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.