Babyboom mezi celebritami: Letos přijde čáp k... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Babyboom mezi celebritami: Letos přijde čáp k...

Leoš Mareš se tajně oženil
Leoš Mareš se tajně oženil (profimedia.cz)

Kvůli pandemickým restrikcím loňský rok umělcům příliš nepřál. Když se ale nedaří v jedné sféře, daří se jinde – třeba v rozšiřování rodiny. A to našim umělcům (a také sportovcům) šlo na výbornou!

Monika Marešová

Leoš prozradil termín

Prvního společného miminka se v březnu dočkají také manželé Monika (40) a Leoš (45) Marešovi. Známý moderátor je už zkušeným otcem, protože z prvního manželství má syny Matěje (11) a Jakuba (16), pro Moniku to bude premiéra. „Klokan přiletí v březnu,“ oznámil Leoš na podzim ve stylu filmu Jak dostat tatínka do polepšovny.

Ewa Farna

Bude to srdcovka

Zpěvačka se v tomto roce stane už dvojnásobnou maminkou. S manželem, kytaristou Martinem Chobotem (32), už vychovávají chlapečka Artura (2). Ewa si soukromí střeží jak ostříž, takže kdy nový přírůstek do rodiny přivítají či jakého je pohlaví, je obestřeno tajemstvím. „První děťátko přichází na svět v prosinci,“ oznámila vydání nového alba. „Ale na cestě je další. Nevím zatím, jak bude znít, ale je jasné, že to bude velká srdcovka,“ dodala vtipně, že opravdové miminko bude následovat.

eMobilita s Leošem Marešem od A do Z

Video se připravuje ...

Michaela Nosková

Obnovená premiéra

Zpěvačka Míša Nosková (38) je maminkou jedenáctileté dcerky Elišky, která se narodila ve zpěvaččině prvním manželství s Janem Horsákem. Na přelomu ledna a února už však bude držet v náručí další miminko. To očekává s fitness trenérem Jindřichem Čandou, který ji loni požádal o ruku. Ač už je Míša v posledním trimestru, těhotenství je na ní poznat jen stěží, nahoře má totiž pouhé 4 kilogramy. „Cítím se na porod nepřipravená, že nic nevím. Za mých mladých časů, když jsem před jedenácti lety čekala dítě, tak jsem prostě šla do porodnice a bylo. Člověk nic moc neřešil. Dneska jsou ty různé dechové a relaxační techniky, je to věda, a já vlastně vůbec nic nevím,“ svěřila se, že má málem premiéru.

Lucie Šafářová

Dáreček na cestě

Tenistka Lucie Šafářová (34) své těhotenství oznámila stylově – na Štědrý den. „My máme jeden malý dáreček na cestě a moc se na něj už těšíme,“ napsala ke snímku na Instagram. Otcem »dárečku« je i tentokrát hokejista Tomáš Plekanec (39), se kterým společně vychovávají dcerku Leontýnku (2). Plekanec se tak stane čtyřnásobným tátou. S exmanželkou Lucií Vondráčkovou (41) má už Matyáše (10) a Adama (6).

Tereza Ramba

Nechám se překvapit 

Podobně jako Ewa Farna soukromí svých dětí ochraňuje také herečka Tereza Ramba (32). Ta své rostoucí bříško tajila až do loňské premiéry filmu Deníček moderního fotra, kde měla hlavní roli. S manželem Matyášem Rambou (32) má dvouletého syna Mikoláše, jehož fotografii nikdy neukázala a dlouho jej nenazývala ani vlastním jménem, nýbrž Sluncem. A když přijde řeč na pohlaví, je zdrženlivá. „Já to nevím, chci si to nechat do porodu, a tak doufám, že to někdo nevykecá,“ smála se Ramba.

Markéta Nausch Sluková

Trenér zvládl všechno

Sportovkyně Markéta (33) známá z dvojice Kiki a Maki, jež reprezentovala Česko v plážovém volejbalu, se stane maminkou poprvé. Po patnácti letech ve vrcholovém sportu se rozhodla dát si pauzu na založení rodiny a povedlo se. Tatínkem nebude nikdo jiný než její trenér a současně manžel Simon Nausch.

Noid

Třetí princezna

Šťastný jako blecha je muzikant Václav Noid Bárta. Ten se stane už trojnásobným otcem a tvrdí, že se nikdy necítil šťastnější. Vůbec mu přitom nevadí, že i do třetice se mu narodí holka, které s partnerkou Eliškou Grabcovou vybrali krásné české jméno Anička. Z manželství s modelkou Gabrielou Dvořákovou (32) má dcerku Terezku (7), s Grabcovou Elišku (2).

Jakub Vágner

Rybářovic Kaya

Pro slavného rybáře Jakuba (40) byl loňský rok přelomový. Nejdříve se oženil s německou rybářkou polského původu Claudií, aby krátce nato světu oznámil, že se letos narodí jejich první společný potomek. Budoucí rodiče už vědí, že to bude holčička, které vybrali krásné jméno Kaya.

Kdo je miliardář Šeredové a proč čekali na povolení? A Bohouš Josef šokoval vzhledem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.