Vondráčková asi skřípe zuby! Šafi jí nahradila nejen v posteli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vondráčková asi skřípe zuby! Šafi jí nahradila nejen v posteli

Nová paní Plekancová přebírá štafetu na více frontách
Nová paní Plekancová přebírá štafetu na více frontách (FOTO: Facebook, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek)

Tak tohle muselo Vondráčkovou pořádně rozparádit. Jen co se Šafi se vdala, už tasí další bombu. Čerstvá paní Plekancová totiž dělá Lucii Vondráčkové do dalšího »kluka«! A ne ledajakého, tenhle ani není z masa a kostí!

Lucie Šafářová (34) se nedávno objevila po boku Spejbla, coby kmotra nového CD a patronka nové sezony Divadla Spejbla a Hurvínka. Na tom by nebylo nic špatného, kdyby roličku „nevyfoukla“ Vondráčkové (41), která přesě na stejném postu stanula dva roky zpátky. 

Lucie Vondráčková o společné dovolené s Vojnarem: To je spíš za trest!

Video se připravuje ...

„Jako malá holka jsem si u babičky pouštěla elpíčko. A jelikož bylo neustále v permanenci, dostávalo zabrat a o nějaký škrábanec nebyla nouze. Dnes, tedy zhruba po pětatřiceti letech, jsem kmotrou novinky a moc se těším, že tuhle skvělou dvojku představím konečně doma svým dětem,“ řekla v minulosti Blesku zpěvačka. Letos byla bez milosti nahrazena svou nástupkyní, která si k divadlu vyloženě odskočila z domova. Nedaleko divadla totiž Plekancovi vlastní mezonetový byt.

„Spejbl a Hurvínek provázeli mé mládí a jsou mi blízcí. Těším se, že se vypravíme brzy na nové představení,“ řekla Blesku Šafi, která se už nemůže dočkat, až Leontýnka trochu povyroste, aby ji na představení mohli společně s manželem Tomášem Plekancem (38) vzít.

Lucie Vondráčková: Jsem nadopovaná divadlem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
9. 1. 2022 • 13:24

Ne. O ženatém Ujfalušim. Který ji ale hrozně ponížil. Ono, když totiž ženská před třicítkou lítá za (bohatým, jak jinak) chlapem po světě, a on se potom vyjádří, že to s ní nikdy nemyslel vážně, je to potupa prvního řádu.
Obzvlášť, když už předtím s mladičkým Vernerem chtěla rodinu a děti. Proto se rozešli.

Uživatel_5561233
8. 1. 2022 • 00:32

fany 22 - to píšeš o Safářové, že vlezla do postele ženatému? Hezky, to se ti povedlo.

fany22
4. 1. 2022 • 14:54

3HeLL3- co je na tom, co píše kalenda, ubohého? Vondráčková tady vystupovala vždycky jako Vondráčková, tak Vondráčkovou zůstala i nadále. A zůstane pravděpodobně navěky.
Že vlezla do postele zadanému i ženatému, je holý fakt, snažíte se zbytečně, a dá se říci, že nám do toho nic není. OK. Tak nechte toho prskání a žehlení něčeho, co je hodně zmuchlané a špinavé.
Na to, co provedla, doplatí zejména Vondráčková. A vy, potrhlé fanynky, jí jenom přitápíte. Už mlčte.

Uživatel_5561233
3. 1. 2022 • 23:20

3HELL3 - to AliAlice vždy byla. To je velká obhájkyně Šafářové spolu s těmi dalšími - kalenda, bella, fany,. Frajerky co si nevidí na špičku nosu, vypuštěné z kravína.

Uživatel_5561233
3. 1. 2022 • 23:14

bello - nazývat Lucku zmetkem, to dokáže pouze zmetek BELLO a mrcha budeš ty.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.