Svatba Plekance? Vondráčková s Vojnarem mají jasno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Svatba Plekance? Vondráčková s Vojnarem mají jasno!

Petr Vojnar exmanžela své přítelkyně neřeší.
Petr Vojnar exmanžela své přítelkyně neřeší. (profimedia)

V minulém týdnu vyšlo najevo, že proběhla utajená svatba Tomáše Plekance (38) s tenistkou Lucií Šafářovou (34). Ačkoli byli mnozí zvědaví, jak na tuto skutečnost bude reagovat bývalá manželka hokejisty, zpěvačka Lucie Vondráčková (41), na její názor čekali marně. Až doposud…

Už je to nějaký pátek, co došlo k odloučení bývalých manželů, a od té doby každý z nich ušel kus cesty. Byl to ale Tomáš Plekanec, komu se podařilo usadit se dříve. Ani Lucie Vondráčková ovšem nezaostává. Již několik měsíců tvoří pár s moderátorem Petrem Vojnarem. Zatím si však užívají čerstvou zamilovanost a větší vztahové milníky mají teprve před sebou. O miminku či svatbě tedy zatím neuvažují. „Jsme spolu čtyři měsíce, takové věci řešit, je hodně předčasné," prozradil webu ŽivotvČesku.cz Petr Vojnar.

Lucie Vondráčková o společné dovolené s Vojnarem: To je spíš za trest!

Video se připravuje ...

Nad svatbou bývalého manžela své partnerky se nijak nepozastavil. Žádné vazby s tenistkou ani s hokejistou nemá, stejně tak dle svých slov nemá potřebu to jakkoli řešit. „Nepřál bych jim vůbec nic, neřeším to, toto je mimo mě, my se o tom nebavíme. Oni mají svůj svět, my máme svůj, ono se to nijak nepropojuje," sdělil upřímně moderátor.

Nová známost Vondráčkové Vojnar: Zpověď o našem vztahu! A slova o miminku

Video se připravuje ...

Na co ovšem ve vztahu Petra Vojnara a Lucie Vondráčkové již došlo, je společné seznámení jejich potomků. „Můj syn Sebastian se už se syny Lucky poznal. A vycházejí spolu dobře, kluci k Sébovi přistupují hezky. Lucky kluci jsou starší, ale berou ho jako mladšího kluka, kterého opečovávají," dodává Petr Vojnar.



Přečtěte si
mbmb
29. 9. 2021 • 19:44

Nech brouka žít ! Pořád otravujete ty a pak ty dost vtirave

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.