Podivné chování Vondráčkové! Nejdřív rozchod a teď... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Podivné chování Vondráčkové! Nejdřív rozchod a teď...

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Profimedia.cz)

Nad některými gesty zpěvačky Lucie Vondráčkové (41) začíná rozum stát. Ještě před pár měsíci prohlašovala plná euforie, jak je šťastná po boku moderátora Petra Vojnara (45), pak nepřímo oznámila rozchod, a teď se dokonce bojí ukazovat svou tvář.

Kdo Lucii Vondráčkovou sleduje na sociálních sítích ví, že své sledující dlouho nenechává bez příspěvku. Ovšem podle magazínu Sedmička je na fotkách něco poněkud jinak.

Takhle přece Lucie ve skutečnosti nevypadá

Petr Vojnar promluvil o rozchodu! A s Luckou vše předvedli i názorně

Video se připravuje ...

Kromě toho, že na nich chybí Petr Vojnar, protože Lucie na lásku nemá čas, jak se sama vyjádřila, má zpěvačka i něco s obličejem, a to značí jen jedno. Že nejde pro filtr daleko. Některé z nich jí doslova deformují obličej. Co k tomu Lucii, která se může pochlubit krásnou postavou i jemnými rysy věčného děvčátka vede, je otázkou. 

Lucie Vondráčková: Jsem nadopovaná divadlem!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
santamonica
12. 11. 2021 • 18:36

Prosim vas, “zurnaliste”, mohli byste si odpustit jalove, nic nerikajici fraze, jako “jemne rysy vecneho devcatka”? Co to znamena? Ze tahle “umelkyne” bude i v 90 vypadat jako rozverny mily diblik?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.