Lucie Vondráčková a Petr Vojnar: Lásku už netají! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Lucie Vondráčková a Petr Vojnar: Lásku už netají!

Lucie Vondráčková a Petr Vojnar nachytáni nejen při noční líbačce!
Lucie Vondráčková a Petr Vojnar nachytáni nejen při noční líbačce! (Blesk)

Po provalení údajného vztahu Lucie Vondráčkové (41) a Petra Vojnara (45) málokdo věřil, že by mohlo jít o velkou lásku. Spíš o dobře promyšlený marketingový tah kvůli propagaci nového klipu. Nyní moderátor ale prozradil, že má se zpěvačkou »regulérní vztah«. A že by spolu chtěli dokonce mít dítě!

Poprvé se potkali před dvěma měsíci na společné akci, kde se domluvili, že spolu natočí klip. A právě tam to mezi nimi pořádně zajiskřilo! 

Další dítě

„ Ono se nedá říct, jak to vzniklo, protože jsme spolu byli zavřený ve studiu a najednou už to nebylo jen o práci. Prostě máme regulérní vztah a oba si to moc užíváme. Lucka je strašně fajn ženská a je nám spolu dobře,“ prozradil Aha! Vojnar upřímně s tím, že ač spolu zatím nebydlí, plány do budoucna mají velké. „Pokud nám to spolu vydrží, tak by společné dítě neměl být problém,“ prozradil moderátor směle.

Krampol uložil konečně urnu, změna na poslední chvíli. A studená sprcha pro Vondráčkovou

Video se připravuje ...

Tři kluci

Zamilované hrdličky už také seznámily své syny, jež mají s bývalými partnery ve střídavé péči. Lucie má s exmanželem, hokejistou Tomášem Plekancem (38) dva kluky – Matyáše (9) a Adama (6), Petr z předchozího vztahu čtyřletého Sebastiana. „Naši kluci už se poznali a sedli si. I když někdy to mají složité, protože Lucčini synové mluví převážně anglicky nebo francouzsky, kdežto můj syn mluví jen česky – a ještě blbě!“ smál se zaláskovaný Vojnar.

Šulcová: Nemám ani korunu! A Šafářová se stará o syny Vondráčkové. Jaké mají vztahy?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
20. 8. 2021 • 12:21

minalepa, vy jste beznadějný případ. Ona již neměla v Kanadě co pohledávat. Neměla tam ani povolení k práci, ani občanství. Zůstala tam nakonec podvodem. Měla zůstat v Praze. Nicméně, když si pískla, a ukázala prstíčkem na luxusní dům o pěti pokojích, lakomec jí ho bez mrknutí oka zařídil a zaplatil nájem.
Teď mě napadlo, že si ho vlastně mohla platit i sama, když během pobytu v Kanadě pracovala, a výdělky si nechávala pro sebe.
A naprosto nikomu není nic do toho, koho si Plekanec v rozvodu na pár dní pozve do svého domu. Vstřebáte to?
Když, tak by mohlo být k diskuzi, komu všemu poskytla Luca nocleh a ubytování v domech, placených Plekancem.
On tak malicherný není. Ale VY si dojděte na kurzy logiky.

Dianthos
20. 8. 2021 • 12:11

Vondráčková se na těch dětech nepěkně podepsala. Jsou v Čechách a hovoří převážně francouzsky a anglicky??? Nenaučily se přepínat do jazyka, kterým hovoří okolí? Do svého rodného jazyka? "Převážně" má znamenat, že občas řeknou nějaké české slovo nebo snad i větu a pak zase pokračují v cizí řeči? Chudáci děti. Psychicky labilní matka a ještě chaos s rodným jazykem.

Dianthos
20. 8. 2021 • 12:02

Bláboly o vystěhování rodiny... opět...
Plekanec vůbec nepředpokládal, že se Vondráčková vnutí do Kanady, když celé roky naříkala, že se nemůže věnovat více kariéře, protože je uvězněná ve zmrzlé Kanadě. Tam se jí kariéru podařit nerozjelo, i když se zuby nehty snažila.
V Praze jí a dětem nechal luxusní domov, který ona si vybrala. A chtěl jí a děti finančně zabezpečit. Nevěděl, jak dlouho sám zůstane v NHL. Najednou se stane, že hokejisté nedostanou další smlouvu a nikdo nemládne. Aby tam děti i s Vondráčkovou, která stále více utíkala do Čech za kariérou, zůstávaly, byl nesmysl.
Později se ukázalo, že smysl to mělo - obrat ho o stamiliony.
To, že podrazačku nenechal okupovat jeho vlastní dům, ale pronajal jí jiný, bylo logické. Není až takový dobrosrdečný a manipulovatelný hlupák, jak si Vondráčková myslela.

minalepa
16. 8. 2021 • 12:15

Je mně k smíchu, když se tady diskutující pozastavuji nad pusou, ale normální bylo, když Plekanec, ještě ženatý, vystěhoval rodinu a do tří týdnů si nastěhoval na do domu Safinu. Já jen, aby se nezapomnělo na prasárny, co Plekanec dělal a také aby se měřilo stejným metrem. I když to je utopie. 🙉🙊🙈👻

picoda
15. 8. 2021 • 12:46

begonie jarmilah

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.