Je to venku! Nový přítel Lucky Vondráčkové odhalen | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Je to venku! Nový přítel Lucky Vondráčkové odhalen

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (instagram, facebook, archiv )

Tipů, s kým může zpěvačka a herečka randit, padla celá řada. Ale tohohle fešáka byste po boku Lucie Vondráčkové (41) nejspíš vůbec nečekali! 

Zpěvačka, která se jako dítě proslavila hitem Marmeláda, tentokrát nelovila ani v řadách sportovců, ani vyloženě v hudebních vodách. I když, jak se to vezme. Novou láskou Lucky má být totiž podle webu Expres.cz moderátor Petr Vojnar (45), který před lety působil v chlapecké kapele T-boyz, takže se světem v záři ramp má také své nemalé zkušenosti. S Vondráčkovou ho spojuje i to, že je tatínkem syna. Tedy by si jejich kluci mohli rozumět. 

Rozvedená Vondráčková promluvila o dalším vztahu: Nám je dobře! Lidé mě překvapují

Video se připravuje ...

Že spolu opravdu tvoří pár, tentokrát uvedenému webu Lucka sama odkývala. „Ale ano, potvrzuji,“ napsala prý na dotaz pro Expres.cz, jestli jsou oficiální dvojicí. Vztah s Vondráčkovou potvrdil i sám Vojnar. „Ano, je to pravda. Nechci se k tomu ale více vyjadřovat. Mám volno a jsem se synem,“ napsal prý v SMS zprávě moderátor. Tak třeba nakonec přijde i ta vytoužená holčička...

Hvězda Divošek Petr Vojnar slavil 44: V mém věku už to není žádná divočina

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
kalenda
6. 8. 2021 • 14:32

Velké překvapení,princ z Nemanic.To se jí líbit dlouho nebude,je zvyklá na peníze a to on nemá.Uvidíme,jak dlouho jim láska vydrží.Třeba budou spolu klipíkovat a bude to mít úspěch.

Dianthos
5. 8. 2021 • 14:25

Hodí se k sobě. Astrologicky, numerologicky, historií dětských herců a pubertálních hvězdiček. Dva komedianti, kteří rádi jezdí MHD, vylepšují svá těla chirurgickými zákroky a milují fotografování...
Vypadá to, že Lucka konečně potkala toho pravého. Protiklad svého domáckého, spolehlivého, málomluvného manžela, který jí nudil a nechal jí v manželství nosit kalhoty. Tady to bude opačně.

Dianthos
5. 8. 2021 • 14:08

Současné děti mají pouze na půl úvazku. Takže polovinu měsíce mají jenom sami pro sebe a kariéru a případné nové miminko, které samozřejmě dostane chůvu. Na domácí personál a materiálně zajištěný, bezstarostný život, z Plekancových peněz, zbyde jistě dost.
Nic jim nebrání v radostném a spokojeném životě.

jarmilah
5. 8. 2021 • 07:55

A teď urychleně to dítě, aby Vás to víc spojilo. Ale jak se sejde více dětí, dvě vaše, jedno Vojnarovo a jedno společné, bude již po natáčení a zpívaní. Navařit pro početnou rodinu, vyprát, uklidit, s dětmi se učit, jejich koníčky, věnování se dětem....ostatní bude muset skončit. A až děti odrostou, už se do hudebního a hereckého světa nedostanete. Budou tam mladší. Tipuji, že LV do toho trvale nepůjde. Není zvyklá vařit. A děti potřebují zdravou stravu, ne semínka. Odhaduji, že do roka spolu nebudou. To, co jsem popisovala bude problém. Už teď jsou tady tři děti a chlap.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.