Leontýnka Plekancová. Komu je ta holka jen podobná? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Leontýnka Plekancová: Komu je ta holka jen podobná?

Tomáš Plekanec s Lucií Šafářovou malou Leontýnkou
Tomáš Plekanec s Lucií Šafářovou malou Leontýnkou (Instagram)

Bývalý manžel Lucie Vondráčkové (41) Tomáš Plekanec (38) se na Instagramu rád pochlubí dvacetiměsíční dcerkou. Leontýnka je roztomilá a krásná. Potatila se?

Hokejista Tomáš Plekanec už zase září. Po náročném rozvodu s Lucií Vondráčkovou (41) mu dělá radost nejen druhá osudová Lucie v pořadí, tenistka Šafářová (34), ale také dcerka, která mamince jakoby z oka vypadla. Přístup k životu ovšem zdědila po tátovi. „Leontýnka je po tatínkovi jen tvrdohlavá a aktivní," sdělila pro iDnes Lucie Šafářová. 

Na otázku, jaký je Tomáš táta, nešetřila komplimenty: „Tomáš je super, často mě překvapuje, kolik toho ví a umí s dětmi. Je vidět, že má zkušenosti.“ 

Lucie si novou roli mámy náležitě užívá: „Překvapilo mě, jak velkou lásku člověk cítí k dítěti. Čekala jsem, že to bude krásný, a těšila se moc na malou, ale předčilo to moje všechna očekávání,“ prozradila eXtra.cz.

Rozvedená Vondráčková promluvila o dalším vztahu: Nám je dobře! Lidé mě překvapují

Video se připravuje ...

Dobrou zprávou je, že si Šafářová našla cestu i k oběma klukům z Plekancova prvního manželství. Adam i Matyáš se sestrou, tátou a Šafářovou tráví hodně času. 

Štěstí navštívilo i srdce Vondráčkové. Nedávno potvrdila vztah s Petrem Vojnarem (45), a pokud to není jen fáma, která má stáhnout pozornost veřejnosti k novému singlu Potřebuju pauzu, rýsuje se tu i potencionální možnost, že by to světa showbyznysu připlula i malá Vojnarová. 

Neučesaná a bez make-upu: Takhle Lucka Vondráčková chodí do společnosti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
25. 9. 2021 • 06:16

Nekdo napsal
pravdu tak LS a LV je inteligenčne veliký rozdíl! A ještě větší je na krátkých nohách tupá hokejka bez charakteru !!!

AliAlice
11. 8. 2021 • 08:37

minalepa...teď si to Šafářové nandala,co ? A ty si evidentně stojíš na drátě ty chudinko...aby ses nám náhodou nepoka...a s obdivu k LV...

AliAlice
8. 8. 2021 • 11:53

Článek má nadpis komu je ta Leontýnka podobná ?? A jsou tady převážně fotky Vondráčkové...to vypadá,že teď když uhnala Vojnara nás bude zásobovat starýma fotkama ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.