Radikální krok Vondráčkové: Luciin drsný vzkaz a Vojnarova hrozba | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Radikální krok Vondráčkové: Luciin drsný vzkaz a Vojnarova hrozba!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (profimedia.cz)

Opatrnosti není nikdy dost! Od chvíle, co se provalil vztah zpěvačky Lucie Vondráčkové (41) a moderátora Petra Vojnara (45), se páru dostává velké pozornosti, a proto se rozhodli své soukromí o to více střežit. A to včetně jejich hnízdečka lásky!

Zpěvačka Lucie Vondráčková je všeobecně vnímaná jako osobnost, která veřejnost velice zajímá. Popularita zpěvačce o to více stoupla, když vyšlo najevo, že tvoří pár se sympatickým moderátorem Petrem Vojnarem. Aby ovšem zcela nepřišla o své soukromí a své syny ušetřila zvídavých kolemjdoucích, kteří okukují její obydlí, rozhodla se pro radikální řešení. Pro lepší pocit a klid v duši! Svým stalkerům připravila nepříjemné překvapení v podobě bezpečnostních kamer. Nyní bude mít možnost své zvídavce okouknout i samotná zpěvačka.

Nová známost Vondráčkové Vojnar: Zpověď o našem vztahu! A slova o miminku

Video se připravuje ...

Nešlo jinak

„Bránila jsem se jim, ale nešlo jinak… Stop stalkers," cituje Lucii Vondráčkovou server ŽivotvČesku.cz. Ta na sociálních sítích zveřejnila video, na němž jí profesionálové zajišťují kamerami perimetr. Teď bude mít pod kontrolou vše, co se okolo domu jen šustne! Její tah zveřejnit proces instalace kamer na sociální sítě chválil i samotný Petr Vojnar: „Je dobře, že si tam kamery dala a ukázala to na Instagramu. Udělal bych to také. Stalkery tam má celý život, co vím. Já osobně, kdyby se mi to dělo, tak bych je vytahal za uši, až by je to bolelo, aby si to pamatovali. To se přeci v normální společnosti nedělá, že se leze lidem do soukromí" uvedl pro výše zmíněný web.

Tohle vzkazuje Lucie Vondráčková všem čumilům! 



Přečtěte si
AliAlice
20. 8. 2021 • 09:22

mbmb....myslím že Šafářové je nějaká Marmeláda u zadku...

Dianthos
19. 8. 2021 • 17:45

Běžné kamery, které má nainstalované kdekdo. Ale hned je důvod pro článek a zviditelnění.
Pravdu má, kdo tu psal, že paparazzi udělali zpočátku pár fotografií a pak se o Lucku přestali zajímat. Teď, když už je známo, za co vyměnila Plekancův byt, není nic dalšího, co by tam lidi zajímalo. Tělo ukazuje všude, tak ani snímky od bazénu zajímavé nejsou. Vše o sobě zveřejňuje na sociálních sítích, tak proč by fotografové plýtvali časem a energií?

ho.no
19. 8. 2021 • 16:21

kesá níž a níž,už neví,jak zaujmout,je mi jí líto,...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.