Diblík Vondráčková zase za děvčátko: Je to ještě roztomilé? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Diblík Vondráčková zase za děvčátko: Je to ještě roztomilé?

Lucie Vondráčková s Laurou Šťastnou během natáčené videoklipu.
Lucie Vondráčková s Laurou Šťastnou během natáčené videoklipu. (foto: Instagram)

Zpěvačka Lucie Vondráčková (41) už překročila práh čtyřicátnic, svým svěžím vzhledem by ji tento věk ovšem hádal jen málokdo. Tím spíš, když se sama vrací do let, kdy se teprve dostávala na vrchol své popularity.

O zpěvačce Lucii Vondráčkové se pořádně začalo mluvit již zkraje devadesátých let, kdy moderovala pořad Klub marmeláda. Že na tato léta vzpomíná s úsměvem, dokazuje fakt, že se rozhodla si toto období připomenout a znovu se vcítit do svého mladšího já. Na pomoc si k tomu vzala mladinkou zpěvačku Lauru Šťastnou. A inspirace devadesátými lety byla více než znatelná! Zpěvačka se na sebe nebála obléknout minikraťasy, černé podkolenky a rockerskou koženou bundu.

Krampol uložil konečně urnu, změna na poslední chvíli. A studená sprcha pro Vondráčkovou

Video se připravuje ...

„S Laurou Šťastnou při natáčení jejího videoklipu,“ chlubila se Lucie Vondráčková na svém instagramovém profilu. Fanoušci pochopitelně retro milují, a proto ani tímto příspěvkem Lucie nešlápla vedle.

Gottová chce ve Finsku na léčení! A naštvaná Vondráčková. Její písničky radia nehrají

Video se připravuje ...

„Vypadáte stále stejně. Mladě a jiskrně. Ať vám elán vydrží ještě spoustu desetiletí. Z hloupých řečí si nedělejte vrásky. Nejsem váš úplně největší fanda, ale na vašich písničkách (mimo jiné) jsem vyrůstala. Krásný večer přeji,“ napsala Lucii sledující Šárka. „Vy jste pořád jako holčička,“ přidala se další, jak psal web Expres.cz.



Přečtěte si
bublina09
11. 9. 2021 • 18:44

Ona se pořád vydává za diblíka, je to až směšné. Stále se cpe do zpěvu, ale žádná zpěvačka není, herečka? to taky nic moc, holt ji držel nad vodou hokejista. Nahrabala dost a pořád má málo, pořád se honem kamsi cpe vystupovat. přitom není nic- jen diblíkuje.

fany22
2. 9. 2021 • 07:15

Nejen Šafi a Tomáš. Taky je povoleno strefovat se odporně i do malé Lenotýnky. ( Parchant, je ošklivá atd.)
Tu radost, kterou vyjadřovali, když Tomášovi onemocněla máma, vyzvracel jen ten nejhorší odpad z nich. Ale obecně i těm zdánlivě normálnějším logika a cit pro fér play chybí.

Vondráčková na ně může být skutečně hrdá.

kalenda
1. 9. 2021 • 15:59

Zase se té chudince s křivýma nohama ubližuje.Urážet se smí jen Šafi a Tomáš.Vrásčitá odkvetlá vyzobaná slunečnice se musí jen chválit a vynášet ke hvězdám.Jen ať diblíkuje,stejně zpívat neumí a hrát,no to je taky bída.

lekno
1. 9. 2021 • 12:11

Když někdo nevidí LV rúžově skrze rúžové brýle, znači hned, že ji nenávidí ? Hloupost – prostě si jen sundal brýle a kouká na realitu. Oči už nejsou pod klapkami a múžou vidět tu pravdu. Pokud ona nebude mít snahu pracovat na svém charakteru, zústane dole a bude ještě morálně klesat – pak múže mít o ní iluze leda-tak nevidomý chlap, kterýmu se neposkytne dostatek informací. A to, co se o LV dozví, nemusí být všechno ani pravda. Takový muž se lehce manipuluje a též se dá zneužít.. Protože jiný, vnímající bez handicapu – její skutečnou osobnost spozná dřívě nebo později, když chce. A není to nenávist, že někdo vnímá reálně charakter osoby, zná podstatu, z čeho ona žije – to je spíše moudrost. Je užitečné vyznat se v lidech a nedělat si o nich unáhlené názory jenom na základě povrchního pozlátka – jejich účelového chování, textových a grafických skreslených info z bulváru, kde i nestrannost a objektivita v článcích není vždy zaručena.

Uživatel_5457057
1. 9. 2021 • 05:21

Vy se tady tou nenávistí k L.V. snad zalknete. Vy nejste lidi, vy jste hyeny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.