Vondráčková po zákroku! Svědectví šéfky kliniky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vondráčková po zákroku! Svědectví šéfky kliniky

Lucii kudrnaté vlasy sluší!
Lucii kudrnaté vlasy sluší! (Foto Facebook)

Dlouhodobě platila za nestárnoucí zpěvačku, po čtyřicítce však o sobě dalo stárnutí nenápadně vědět, a tak se ho Lucie Vondráčková (42) rozhodla zdržet. Jaké kroky k tomu zvolila?

Elánu má na rozdávání a stylem oblékání i řáděním ve svých videoklipech stále připomíná rozvernou dvacítku. Nakonec i Lucie Vondráčková pochopila, že nic netrvá věčně a na obličeji se umí věk projevit. Málokdo by ale zpěvačce hádal dvaačtyřicet a v tomto duchu by si to Lucie přála ponechat. Neváhala proto navštívit estetickou kliniku, kde podle webu Expres.cz podstoupila mimo jiné i 4D lifting, radiolifting či Hollywood peeling. Ačkoli se to zdá jako chemická bomba, opak je pravdou. Jedná se o drobné procedury, díky nimž si Lucie udržuje mladistvý a svěží vzhled.

Vondráčková a Vojnar se rozešli? Chladná slova otráveného moderátora!

Video se připravuje ...

Estetickým úpravám ale rozhodně nepropadla. Jak podotkla spolumajitelka kliniky Petra Řehořková, v první řadě jde o to, jak se člověk o sebe v běžném životě stará. Se svým životním stylem tak má v honbě za věčným mládím zpěvačka v podstatě vyhráno.

Petr Vojnar o vztahu s Luckou Vondráčkovou: Budoucnost je nejistá, přiznal

Video se připravuje ...

„Velkou roli samozřejmě hraje genetika, ale v případě Lucie také to, že se o svoje tělo a pleť důsledně stará. Proto chodí na naši kliniku, kde se svěřuje do rukou odborníků, a mimo jiné právě díky tomu vypadá tak mladě,“ pěla na zpěvačku ódy Řehořková, která zároveň upozornila na to, aby si lidé nepletli pojmy s dojmy. „Nemyslete si, že by Lucka u nás podstupovala jakékoli radikální změny. Jedná se pouze o jednoduché a neinvazivní zákroky, u kterých relaxuje a my pečujeme o její krásnou pokožku,“ dodala.



Přečtěte si
AliAlice
29. 4. 2022 • 16:04

Ať se otevře okno v jakémkoliv bulváru,všude straší marmeláda...už mě to dostihlo i v super­marke­tu..­.něja­ké nevýrazné kňourání a.naprosto nezáživná písnička..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.